۰
دوشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۱ ساعت ۱۳:۴۷

عامل اصلی گرانی لبنیات

دبیر صنفی کارخانجات لبنی استان قم گفت: افزایش مواد اولیه پلی اتیلن و تتراپک جهت ساخت ظروف یکبار مصرف و کمبود نهاده های دامی عوامل اصلی در افزایش قیمت لبنیات است.
خبرگزاری مهر:خلیل جوهرچی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به عدم تثبیت قیمت مواد لبنی در بازار با اشاره به اینکه هنوز مشکل تامین نهاده های دامی وجود دارد عنوان کرد: تاکنون مسئولین به تعهدات خود برای تامین نهاده دامداران عمل نکرده اند و نهاده با قیمت مناسب در اختیار دامداران قرار نمیگیرد.

وی گرانی مواد اولیه پلی اتیلن و تتراپک که به منظور ساخت ظروف مواد لبنی استفاده می شود را مورد اشاره قرار داد و ابراز کرد: قیمت پلی اتیلن که ساخت داخل است از ۲ هزار و ۷۰۰ تومان به پنج هزار و ۷۰۰ تومان افزایش یافته و تتراپک نیز که از خارج وارد می شد با مشکلاتی مواجهه شده است.

دبیر صنفی کارخانجات لبنی استان قم با اشاره به امضاء تفاهم نامه بین نمایندگان دولت،‌ کارخانه جات تولید شیر و دامداران که در ۱۵ شهریور ماه سالجاری به امضا رسیده است عنوان کرد: بر اساس این تفاهم نامه باید نهاده ههای دامی جو با ورزن ۲۴۵ گرم به قیمت، ۵۹۰ تومان، ذرت با وزن ۲۴۵ گرم با قیمت ۶۰۰ تومان، سویا با وزن ۱۹۰ گرم با قیمت ۹۰۰ تومان و سبوس با وزن ۱۹۰ گرم با قیمت ۲۶۵ تومان در اختیار دامداران قرار گیرد که این امر تاکنون اتفاق نیفتاده است.

وی ادامه داد:‌اگر نهاده های با قیمت تفاهم نامه عرضه می شد دامداران موظف بودند شیر خام با سه و ۲ دهم درصد چربی و سه درصد پروتئین را به کارخانجات به قیمت ۹۳۰ تومان به فروش برسانند که عملا با توجه به در دسترس قرار نگرفتن نهاده ها و خرید آن به شکل آزاد قیمت شیر خام نیز کاهش نداشت.

جوهرچی با اشاره به اینکه این تفاهم نامه دارای یک قرارداد ضمیمه نیز بود بیان کرد: برخی از کارخانه داران این قرارداد را امضاء کرده اند اما دامداران به علت عدم تامین نهاده و عدم اطمنیان از تامین آن، قرار داد را امضا نمیکنند.
کد مطلب: 10736
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *