۱
۰
سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۱۷:۱۸

جابجایی دانشجویان دامپزشکی با پزشکی

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت گفت: معاونت آموزشی وزارت بهداشت مصوبه کمیسیون موارد خاص خود را درباره جابه‌جایی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از رشته دامپزشکی به رشته‌های پزشکی فقط برای یک دوره را لغو کرده بود و دیوان عدالت اداری گفته بود که باید این مصوبه اجرایی شود و حالا این دستور موقت دیوان عدالت اداری نیز کن لم یکن شده است.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت گفت: معاونت آموزشی وزارت بهداشت مصوبه کمیسیون موارد خاص خود را درباره جابه‌جایی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از رشته دامپزشکی به رشته‌های پزشکی فقط برای یک دوره را لغو کرده بود و دیوان عدالت اداری گفته بود که باید این مصوبه اجرایی شود و حالا این دستور موقت دیوان عدالت اداری نیز کن لم یکن شده است.
کریم همتی روز سه شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت ایرنا درباره ماجرای توقف جابه‌جایی دانشجویان رشته دامپزشکی به رشته‌های پزشکی افزود: لغو مصوبه کمیسیون موارد خاص وزارت بهداشت به این معنی است که از این به بعد اگر کسی حد نصاب ۹۲.۵ درصد آخرین نفر پذیرفته شده دانشگاه مقصد را نداشته باشد، نمی‌تواند تغییر رشته بدهد.

وی ادامه داد: تعداد ۱۶۴ نفر در سال ۹۶ و ۲۵۰ نفر در سال ۹۷ در نوبت جابه‌جایی بودند و با این حساب نمی‌توانند این کار را انجام بدهند. در این بین ۲ تا ۳ نفر این شرایط را دارند و ورودی‌های سال ۹۷ باید در رشته دامپزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی ادامه تحصیل بدهند.

همتی بیان کرد: دیوان عدالت اداری پیشتر دستور موقتی برای نامه وزارت بهداشت صادر کرده بود که حالا لغو شده است و رسیدگی به این موضوع چند ماه زمان می‌برد. بنابراین فرزندان اعضای هیات علمی ورودی‌های سال ۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی باید در رشته دامپزشکی ادامه تحصیل بدهند.

باقر لاریجانی، معاون آموزشی وزارت بهداشت نیز در این رابطه به خبرنگار سلامت ایرنا گفت: پیش از این مصوبه‌ای در این زمینه وجود داشت که اگر دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی در رشته دامپزشکی بتواند ۹۲.۵ درصد پایین‌ترین نمره را بیاورد، می‌تواند از رشته دامپزشکی به رشته‌های پزشکی جابه‌جا شود. این مصوبه قرار بود به امضای وزیران بهداشت و علوم برسد، اما متوجه شدیم افرادی در دانشگاه آزاد اسلامی با کمتر از این نمره جابه‌جا شدند، مشروط به اینکه در دو ترم اول نمره بیاورند.

لاریجانی بیان کرد: پیگیری کردیم که این چه مصوبه‌ای است، زیرا وزارت بهداشت یک پایه این مصوبه بود. بر اساس بررسی‌ها متوجه شدیم که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این مصوبه را امضا نکرده و تعدادی از این فرصت استفاده کرده و جا به جا شده بودند. این مصوبه به هیچ عنوان از طرف وزارت بهداشت امضا نشده است.

مشاهده کردیم که سیلی از فرزندان اساتید به سمت وزارت بهداشت آمدند که نامه‌ای از دانشگاه آزاد اسلامی داشتند در آن نامه نوشته شده بود همانند سال قبل، این جابه‌جایی انجام می‌شود. این اتفاق وقتی افتاد که جابه‌جایی دانشجوهای پزشکی خارج از ایران به داخل هم با مصوبه‌ای ممنوع شد. این نامه‌ها به وزارت بهداشت آمد و در حالی بود که دانشگاه آزاد اسلامی به این افراد قول داده بود وزارت بهداشت قبول می‌کند. این مصوبه توسط دانشگاه آزاد اسلامی و وزیر علوم امضا شده بود، اما وزارت بهداشت این مصوبه را قبول نکرده و امضا هم نکرده بود.

معاون وزیر بهداشت بیان کرد: این اتفاق در ابتدای زمانی بود که دکتر نمکی به وزارت بهداشت آمد و مباحث مختلف در این زمینه مطرح و گفته شد که این ضابطه بدون نظر وزارت بهداشت اتفاق افتاده و به فرزندان اعضای هیات علمی قول داده شده و ایجاد توقع کرده بودند. این موضوع را به کمیسیون موارد خاص وزارت بهداشت بردیم. در ابتدا نامه‌ای به رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نوشته و به این مصوبه اعتراض کردیم که مصوبه باید تاییدیه وزارت بهداشت را همراه داشته باشد که این تایید وجود نداشت. نوشتیم که برای آخرین بار این اجازه داده می‌شود، اما به شرطی که افراد برای استفاده از این مصوبه ابتدا ۳۶ واحد خارج از کشور طی کرده و بعد به داخل کشور بیایند. تنها امتیازی که برای این افراد قائل شدیم این بود که چون برای آنها توقع ایجاد شده، از این شرط استفاده کنند.

لاریجانی افزود: یک سال از مصوبه کمیسیون موارد خاص وزارت بهداشت گذشت و دانشگاه آزاد اسلامی بعد از نامه وزارت بهداشت هیچ اقدامی نکرد و فقط بر اساس مصوبه خود هیات رئیسه دانشگاه آزاد نسبت به جابه‌جایی این دانشجویان از رشته دامپزشکی به رشته‌های پزشکی اقدام کرد و همه جا مطرح شد که وزارت بهداشت این کار را انجام داده است. در نتیجه کل مصوبه را لغو کردیم.

معاون آموزشی وزارت بهداشت اظهار داشت: دیوان عدالت اداری به وزارت بهداشت اعلام کرد که مصوبه خودمان را لغو کنیم و در نهایت دیوان عدالت اداری این موضوع را هم لغو کرد تا این جابه‌جایی متوقف شود. این یعنی وزارت بهداشت فقط برای یک دوره اجازه داد تا به خاطر توقع ایجاد شده، جابه‌جایی دانشجویان از رشته دامپزشکی به رشته‌های پزشکی انجام شود، اما در نهایت این مصوبه هم لغو شد.

لاریجانی گفت: اقدام دانشگاه آزاد اسلامی درباره جابه‌جایی فرزندان اعضای هیات علمی از رشته دامپزشکی به رشته‌های پزشکی کاملا بدون نظر وزارت بهداشت انجام شد و این وزارتخانه کاملا با این کار مخالف بود.
کد مطلب: 116522
برچسب ها: دامپزشکی
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *


Iran, Islamic Republic of
لاریجانی تمام واقعیت را نمی گوید. شما بخشنامه کمیسیون موارد خاص اسفند ۹۷ را ببینید. براساس همین مصوبه دانشگاه ازاد به فرزندان اساتید از طریق تماس تلفنی در اردیبهشت ۹۸ اطلاع دادند که جهت ثبت نام مراجعه کنند. فرزندان ما در حال درس خواندن و امادگی برای کنکور بودند انها درس و تلاش برای کنکور را رها کردند چون برای ثبت نام دعوت شده بودند. فرزندان ما مراجعه کرده و ثبت نام کردند. پذیرش معتبر از دانشگاههای خارج کشور هم گرفته شد. فرزندان ما در دانشگاه ازاد با نامه وزارت بهداشت ثبت نام کردند اما مشخص نیست لاریجانی برچه اساسی مصوبه خود را لغو کرد. در نامه لعو لاریجانی نوشته شده که چون دانشگاه ازاد کاری نکرده مصوبه لغو می شود درحالیکه این دروغ اشکار۰ است. مدارک و مستندات موجود نشان می دهد که فرزندان اساتید ثبت نام هم کردند. یعنی دانشگاه ازاد براساس مجوز وزارت بهداشت کارهایش را انجام داده بود.
حالا وزارت بهداشت و شخص وزیر و لاریجانی دروغ می گویند. انها زندگی اساتید و فرزندانشان را به بازی گرفتند. اساتید را رانت خوار و افراد نالایق در جامعه معرفی کردند. در کجای دنیا با فرهیخته ترین قشر جامعه این چنین می کنند. لاریجانی و وزیر و وزارت بهداشت باید درروز قیامت جوابگو باشند. ما انها را به خدا واگذار کردیم چراکه با ابرو و زندگی ما و فرزندان ما بازی کردند.