۰
پنجشنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۰۸

۳0 طرح پژوهشی برای غنی‌سازی مواد غذایی

رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی اعلام کرد 30طرح پژوهشی در زمینه غنی سازی موادغذایی و غذاهای فراسودمند در این مؤسسه با هدف ارتقای سطح سلامت جامعه اجرایی شده است.
رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با بیان اینکه براساس تحقیقات انجام شده از هر ۱۰ بیماری شش مورد آن مربوط به رژیم غذایی نامناسب است و حدود ۷۰ درصد سرطان‌ها می‌تواند با رژیم غذایی نامناسب مرتبط ‌باشد، گفت: تاکنون ۳۰ طرح پژوهشی در زمینه غنی سازی موادغذایی و غذاهای فراسودمند در این مؤسسه با هدف ارتقای سطح سلامت جامعه اجرایی شده است.
به گزارش ایسنا؛ دکتر قدیر رجب زاده در مورد تعریف گرسنگی پنهان گفت: سلول‌های بدن برای رشد، اعمال حیاتی و ترمیم بافت‌ها نیاز به مواد مغذی دارند که به دلیل شرایط اقلیمی و برخی عادات غذایی ممکن است گروهی از جمعیت یک منطقه را مبتلا به کمبود مواد مغذی و عوارض ناشی از آن کند که این امر باعث بروز گرسنگی پنهان در جامعه می‌شود.
وی با بیان اینکه به رغم تصور عام، گرسنگی پنهان مختص اقشار فقیر جامعه نیست بلکه ممکن است بسیاری از افراد غنی در کشورهای توسعه یافته نیز به آن مبتلا باشند، اظهار کرد: یکی از راهکارهای اصلی برای رفع خلاء موجود در تغذیه، تولید غذاهای غنی شده و فراسودمند است.
رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از اجرایی شدن ۳۰ طرح پژوهشی در زمینه غنی سازی مواد غذایی و غذاهای فراسودمند در این مؤسسه با هدف ارتقای سطح سلامت جامعه خبر داد و یادآور شد: اجرای این اقدامات گامی مهم در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و استقلال اقتصادی کشور است چرا که شناسایی منابع بومی حاوی ترکیبات فراسودمند با قابلیت تجاری سازی، ارائه روش‌های بهینه استخراج ترکیبات فراسودمند از منابع بومی شناسایی شده، بررسی اثر بخشی ترکیبات فراسودمند استخراج شده و در نهایت تدوین دانش فنی تولید محصولات سلامت بخش جهت ارائه به صنایع و شرکت‌های دانش بنیان از مهمترین اهداف اجرای این طرح ها در مؤسسه بوده است.
رجب‌زاده خاطرنشان کرد: نتایج تحقیقات سال‌های اخیر حاکی از این است که رژیم غذایی مناسب سهم مهمی در پیشگیری از بیماری دارد به طوری که از هر ۱۰ بیماری، شش مورد آن مربوط به رژیم غذایی نامناسب بوده و حدود ۷۰ درصد سرطان‌ها نیز می‌تواند با رژیم غذایی نامناسب مرتبط ‌باشد. 
نماینده وزیر علوم در شورای هماهنگی کدکس غذایی ایران ادامه داد: مطالعات نشان می‌دهند که حدود ۵۰ درصد از آسیب‌های دوران پیری مربوط به تغذیه نامناسبی است که در دوران جوانی و میانسالی مصرف شده است. 
رجب زاده با تاکید بر اینکه افزایش آگاهی از اهمیت تغذیه در تأمین سلامت و پیشگیری از بیماری‌ها سبب رشد بازار غذا- داروها و انجام تحقیقات گسترده در این حوزه در جهان شده است، خاطرنشان کرد: رشد این بازار در درجه اول با افزایش جمعیت افراد مسن در دنیا و همچنین افزایش آگاهی مردم از نقش سلامتی بخش غذا در ارتباط است و این‌ها بیانگر بازار رو به رشد غذا – داروها و آینده روشن فعالیت در این حوزه است.
کد مطلب: 116617
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *