۰
چهارشنبه ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ ساعت ۲۱:۳۶
روح امید در التهابات جامعه

چه شد که دختر جوان از عروسی گذشت؟

«مختار هنرمند» و همسرش «ریحانه هنرمند» زوج جوان اهل شهرستان جم از توابع استان بوشهر هستند که در روزهای آخر سال ۹۸ و وقتی که کشور ایران درگیر بیماری بود هزینه های برگزاری جشن ازدواج خود را به مبارزه با کرونا اختصاص دادند.
«مختار هنرمند» و همسرش «ریحانه هنرمند» زوج جوان اهل شهرستان جم از توابع استان بوشهر هستند که در روزهای آخر سال ۹۸ و وقتی که کشور ایران درگیر بیماری بود هزینه های برگزاری جشن ازدواج خود را به مبارزه با کرونا اختصاص دادند.
«مختار هنرمند»، وکیل پایه یک دادگستری، فعال زیست محیطی، عضو داوطلب جمعیت هلال احمر استان بوشهر و ساکن شهرستان جم است. او می گوید: «حدود ۴ سال از اشنایی من با جمعیت هلال احمر می گذرد و جالب است بدانید راه آشنایی من با این سازمان از طریق دوستان و بستگان بود که از نزدیک شاهد خدمات این سازمان بودم.»
از طاقت فرساترین عملیات ها تا لبخند آرامش
از او می خواهیم از فعالیت های هلال احمری خود بگوید، جواب می دهد: «با توجه به حضور چند ساله در این مجموعه در فعالیت ها و عملیات های بسیاری حضور داشتم اما از حادثه حریق اراضی اطراف شهرستان جم به عنوان یکی از طاقت فرساترین عملیات ها باید بگویم و همچنین از زیباترین خاطراتم مربوط به حادثه کوهستان می شود که این خاطره مربوط به زمانی است که اعلام حادثه شد. منطقه ای در کوه های اطراف شهرستان که با توجه به دانش فنی و آشنایی محلی اولین نفری بودم که به بالین مصدوم رسیدم. شاید تمام سختی صعود با لبخند رضایت مصدوم و آرامش او برطرف شد.»
از هنرمند می پرسیم پیروزی در پرونده وکالت را ترجیح می دهد یا ساعت ها عملیات امدادی، جواب می دهد: «اگر بخواهم منطقی پاسخ دهم باید بگویم هر دو این ها وسیله ای برای کمک به مردم است و چه پرونده قضایی باشد یا عملیات امداد و نجات وقتی حرف از نجات جان ادمی یا آبرو و حق انسان‌ها به میان می آید هر دو لذت خاص خود را دارد.»
وقف هزینه مراسم ازدواج برای مبارزه با کرونا
هنرمند درباره ازدواج خود می گوید: مقدمات عروسی را فراهم کرده بودیم و دوست داشتیم با توجه به اینکه جشن عقد برگزار نکرده بودیم با برگزاری جشن عروسی، زندگی مشترک را آغاز کنیم و حتی تالار را برای فروردین‌ماه ۹۹ رزرو کرده بودیم. در اسفندماه و پس از شیوع ویروس کرونا در کشور هموطنان عزیزمان داغ‌دار و نگران شدند و از طرفی دیگر مسئولان و پزشکان توصیه کردند که از برگزاری مراسمات و تجمعات انسانی پرهیز کنید، ما نیز تصمیم گرفتیم زندگی مشترکمان را شروع کنیم و هزینه هایش را صرف امور خیریه کنیم؛ اما وقتی شرایط جامعه را دیدیم به نظرمان رسید که در این شرایط تامین سلامت و کمک به مهار کرونا بالاترین امر خیریه است لذا تصمیم گرفتیم در این زمینه قدمی برداریم.»
وقف برای مبارزه با کرونا فکر چه کسی بود؟
این تازه داماد بوشهری در پاسخ این سوال که وقف برای مبارزه با کرونا فکر چه کسی بود؟ عنوان می کند: «این اقدام حاصل همفکری هر دوی ما بود چون من و همسرم به این نتیجه رسیده بودیم که قدم خیری برداریم.» می پرسیم خانواده ها همیشه مشتاق این اتفاق زیبا برای فرزندان خود هستند واکنش آنان چه بود، می گوید: «باید بگویم خانواده ها اختیار مراسم را به خودمان واگذار کرده بودند و هنگامی که از قصد ما باخبر شدند بسیار خوشحال شده و حمایت کردند.»
روح امید در میان التهابات در جامعه
مختار هنرمند در خصوص بازتاب رسانه ای اقدامشان توضیح می دهد: «تصمیم نداشتیم این موضوع رسانه ای شود ولی وقتی به هلال احمر و جمعی از جوانان که به ضد عفونی روستاها و محلات می پرداختند کمک کردیم یکی از رسانه های محلی مطلع شد و این خبر را منتشر کرد، البته تنها علتی که باعث شد اجازه انتشار دهیم روح امیدی بود که در این التهابات در جامعه به وجود می آورد.»
از این جوان امدادگر سوال می کنیم چرا تصمیم به موکول کردن مراسم به زمان دیگری نگرفتید؟ پاسخ این سوال زیبا و کوتاه است: «هر شخصی سرنوشتی دارد و قسمت ما هم اینگونه رقم خورد که با این وضعیت زندگی مشترک را آغاز کنیم، به هیچ وجه پشیمان نیستیم و احساس خیلی خوبی داریم.»
هلال احمر یک منش است
از او می خواهیم یک خط درباره هلال احمر بگوید، جواب می دهد: «هلال احمر فقط یک سازمان نیست یک منش هست، یک خط مشی و یک الگوی زیبای زندگی کردن و یا شاید آموزشگاهی برای بهتر زندگی کردن است.»
و کلام آخر...
هنرمند به عنوان کلام آخر خود می گوید: «چگونه زندگی مشترک را شروع کردن مهم نیست، چگونه زندگی کردن مهمترین موضوع است. خوشحالم از هزاران آرزوی و دعای خیری که ابتدای زندگیمان را با آن بنا نهادیم و از همه دوستان و آشنایان نیز صمیمانه تشکر می کنم به خاطر تبریک و هدایایشان. باید بگویم هدایای ازدواجمان را هم به تامین نیازهای مرتبط با مبارزه کرونا اختصاص دادیم. »
حادثه زلزله کرمانشاه و تلخ ترین روزهای حضور
«ریحانه هنرمند»، فارغ التحصیل رشته گرافیک است. او در سال ۹۳ از طریق فعالیت های همسرش با جمعیت هلال احمر و سازمان جوانان آشنا شده است.
او درباره شیرین ترین و تلخ ترین خاطره خود از دوران حضورش در هلال احمر می گوید: «تلخ ترین لحظات حضورم بر می گردد به حادثه زلزله کرمانشاه که از دید من یکی از تلخ ترین روزهایی بود که حضور داشتم اما از موفقیت اعضای هلال احمر شهرستان در مراحل کشوری در مسابقات مختلف می توانم به عنوان بهترین خاطراتم یاد کنم.»
بانو هنرمند می گوید: «جمعیت هلال احمر عضو جدا نشدنی در بحران ها و حوادث با اعضای دلسوز و مجموعه ای بسیار زحمت کش و پرتلاش است که در روزهای سخت و بحرانی از جان و دل مایه می گذارند.»
چه شد که عروس خانم از جشن عروسی منصرف شد
عروس جوان جمی درباره تصمیم زیبا و انسان دوستانه ای که گرفته اند، عنوان کرد: «وقتی اتفاقات و مشکلات این روزها را می دیدیم که چگونه کادر درمان و ارگان های مختلف درگیر آن شده تصمیم گرفتیم حرکت بهتری را در پیش بگیریم. باید بگویم به خاطر شهدای حوزه سلامت و هموطنانی که در این بیماری جانشان را از دست دادند از برگزاری جشن گذشتیم.»
وقتی می پرسم مگر ازدواج بدون جشن هم مزه دارد، جواب می دهد: «هنگامی که شادی جمعی از مردم را با شادی و رضایت جامعه ای بزرگ تر تقسیم کنی یا وقتی بتوانی امید را به توان تلاشگران عرصه مقابله با کرونا هدیه دهی موضوع تغییر می کند. به هم سن و سالانم و زوج های جوانی که قصد اغاز زندگی مشترک را دارند پیشنهاد می کنم آسان بگیرند. خوشبختی در آرامش زندگی کردن است نه در تجملات و ما از این تصمیمی که گرفتیم خرسندیم...»
کد مطلب: 126976
برچسب ها: ازدواج
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *