۰
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۴۰۵ ساعت ۱۴:۴۰

آمریکا با بمباران مراسم عروسی در سیریک به استیصال خود اعتراف کرد

عضو کمیسیون اصل نود تاکید کرد: آمریکا با کشتار دانش‌آموزان میناب و مردم مظلوم لامرد و بمباران مراسم عروسی در سیریک به استیصال و بن‌بست خودش اعتراف کرد.
آمریکا با بمباران مراسم عروسی در سیریک به استیصال خود اعتراف کرد

به گزارش مردم سالاری آنلاین، حجت‌الاسلام موسی غضنفرآبادی در جلسه علنی وبیناری امروز (چهارشنبه ۱۱ شهریور) در نطق میان‌دستور خود گفت: آمریکا با کشتار دانش‌آموزان میناب و مردم مظلوم لامرد و بمباران مراسم عروسی در سیریک به استیصال و بن‌بست خودش اعتراف کرد و در حال نابودی است.

وی افزود: حماسه‌سازی ملت ایران هیمنه پوشانی آمریکا را در دنیا فرو ریخت و ملت ایران را در دنیا به اوج عزت و عظمت رساند و البته ملت ایران عزیز و عزتمند بود. این حماسه آن را آشکارتر ساخت و این عزت و عظمت مدیون رشادت، شهامت، شجاعت و ایثار و روحیه شهادت طلبی رزمندگان غیور سپاهی و ارتشی، بسیجی و نیروهای نظامی و انتظامی و امنیتی است که در شرایط سخت، موشک شلیک کردند و در کنار سیستم های پدافند ماندند و از امنیت مردم در در مرزها و شهرها دفاع کردند و برخی به فیض عظمای شهادت نائل شدند و برخی استوارتر از کوه همچنان مردانه و جانانه ایستاده است.

نماینده بم در مجلس اضافه کرد: ما مدیون ملت بزرگ و عزیز و مبعوث شده‌ای هستیم که ۱۸۵ شب در سنگر خیابان حضور پیدا کردند و نشان دادند که می‌توانند در تراز لشکریان حضرت مهدی موعود (عج)  باشند و مدیون ایثار و فداکاری خانواده عزیز شهدا هستیم و تاریخ ایران هیچگاه این رشادت و شهامت و پایمردی و ایستادگی و مقاومت و ایمان و اخلاص را از یاد نخواهد برد.

وی ادامه داد: از یاد نخواهد برد که یک عده اندک بی‌توجه به شرایط جنگی و دشواری و سختی‌ها و سختی‌های مردم، به این ملت و به این مرز و بوم خیانت کردند و برای دشمن مزدوری و جاسوسی کردند و یا کالاهای اساسی مردم را احتکار یا گران فروشی کردند و از صف غیرت و وطن پرستی خارج و به صف بی غیرتی و وطن فروشی و خیانت وارد شدند.

کار و فعالیت دولت باید دو چندان شود تا وضعیت اقتصادی و معیشت مردم بهبود یابد

این نماینده مجلس ادامه داد: از دولت محترم که برای حل مشکلات مردم تلاش می کند، تشکر می کنم و درخواست می کنم که کار و فعالیت دو چندان شود تا وضعیت اقتصادی و معیشت مردم بهبود یابد. از رئیس جمهور محترم درخواست می کنم از کسانی که در دولت، با اظهارات نسنجیده ی خود، وحدت را نشانه می روند و مردم را مایوس می کنند، از آنان سلب مسئولیت نماید.

وی بیان کرد: از وزرای خاجه و جهاد کشاورزی درخواست دارم نسبت به تسهیل صادرات محصول خرمای مردم تدابیر لازم را اتخاذ فرمایند همچنین از وزیر  راه و شهرسازی به شدت گله‌مند هستم. 

این نماینده مجلس در دوره دوازدهم اضافه کرد: از وزیر  نفت درخواست می کنم از هم اکنون در فکر تامین گاز زمستان واحدهای مسکونی شهرستان های شرق استان کرمان باشند و به وزیر صنعت و معدن تذکر می دهم چرا نسبت به فساد در شرکت ملی صنایع مس و برخی شرکت های تابعه برخورد نمی شود، علی رغم اینکه حضوری خدمتتان موضوع را عرض کردم، اقدام مثبتی صورت نگرفت. چرا مدیران صالح و شایسته ای که بتوانند جلوی فساد را بگیرند، منصوب نمی شوند.

غضنفرآبادی اظهار کرد: از رئیس قوه قضاییه در تغییر و تحولات تشکر می کنم و امیدوارم این تغییرات موجب خیر و برکت برای مردم باشد و از رئیس جمهور و ریاست بانک مرکزی مجدانه درخواست می کنم نسبت به حل مشکل ارزی شرکت های خودروساز مستقر در شهرستان بم تصمیم مناسب و عاجلی را اتخاذ فرماید همچنین از وزیر آموزش و پرورش درخواست دارم نسبت به راه اندازی اداره آموزش و پرورش شهرستان گنبکی و نیز نمایندگی دانشگاه فرهنگیان در شهرستان فهرج که تمام زیرساخت های آن فراهم است، تسریع فرمایند.

کد مطلب: 270898
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *