۰
دوشنبه ۲۷ شهريور ۱۳۹۱ ساعت ۱۰:۰۸
در کمیته مشترک تصویب شد

سناریوی مشترک موساد،‌ سیا و MI۶ برای فشار بر ایران تا انتخابات ۹۲

کمیته مشترک سیا، موساد و MI۶ ابعاد جدید پروژه فشار بر ایران تا آستانه انتخابات ۱۳۹۲ را تصویب کرد.
 منابع امنیتی می‌گویند نمایندگانی از ۳ سرویس اطلاعاتی سیا، موساد و MI۶ به همراه نماینده سرویس اطلاعاتی سعودی و همچنین برخی از گروه‌های ضد انقلاب مرتبط با این سرویس‌ها در نشستی در یکی از کشورهای همسایه ایران ابعاد راهبرد تشدید فشار بر ایران تا آستانه انتخابات ریاست جمهوری خرداد ۱۳۹۲ را نهایی کرده‌اند.

در این نشست که اواخر مرداد ۱۳۹۱ برگزار شده و دارای عنوان پوششی « سنجش وضعیت جامعه مدنی ایران » بوده، نکات زیر مطرح شده است.

۱- اعضا در این باره بحث کرده‌اند که در فاصله زمانی باقی مانده تا خرداد ۱۳۹۲، باید گزینه‌های فشار مانند ایجاد تهدید معتبر نظامی، تحریم‌های فلج‌کننده، مذاکره، عملیات اطلاعاتی و تلاش برای بازسازی جریان فتنه در ایران با هم ترکیب شده و به طور هم زمان اعمال شود.

۲- طرف اسرائیلی عقیده داشته است در این فاصله زمانی، گزینه عملیات روانی از بقیه گزینه‌ها مهم‌تر است و باید در راس توجه همه منابع، عوامل و شبکه‌های مرتبط قرار گیرد. یک کارشناس در تهران که از موضوع مطلع است، به « ایران هسته ای » گفت: « اسرائیلی‌ها عقیده دارند توان اقدام واقعی آنها علیه ایران اندک است، ولی همین توان اندک اگر با یک پروژه عملیات روانی سنگین ترکیب شود، می‌تواند اثر فلج کننده‌ای بر داخل ایران بگذارد ».

۳- در بخش جمع بندی این جلسه موارد زیرمصوب شده است:

- گزینه عملیات نظامی باید به گونه‌ای حوزه رسانه و عملیات روانی مطرح شود که مردم در ایران حس کنند این گزینه بسیار نزدیک است.

- همچنین گزینه تحریم باید به گونه‌ای اعمال شود که مردم ایران حس کنند آینده معیشتی آنها در حال نابودی است و تنها راه خروج از این وضعیت این است که ایران موضع خود را درباره مسائل هسته‌ای و منطقه‌ای تعدیل کند.

- گزینه عملیات اطلاعاتی بر مبنای مباحثی که در این جلسه مطرح شده باید به گونه‌ای جلوه داده شود که گویی نظام قادر به تامین امنیت نیست و به اصطلاح کار از دست آن در رفته است.

سایت ایران هسته‌ای در ادامه نوشت: علاوه بر این، در این جلسه تاکید شده است که همه این اقدامات بدون انجام یک تحرک جدی از جانب جریان اصلاح‌طلب در داخل بی‌نتیجه است. پیش از این هم خبری منتشر شده بود مبنی بر اینکه برخی از چهره‌های اصلاح‌طلب در داخل که ارتباطات نزدیکی با جریان‌های خارجی دارند، در اظهاراتی خصوصی گفته بودند که طرف خارجی به آنها می‌گوید چرا هیچ اقدامی برای تکمیل فشارهای غرب علیه ایران در داخل انجام نمی‌دهند و چرا جریان اصلاحات چنین بی‌تحرک شده است.

فعلا اطلاعات بیشتری درباره این جلسه در دسترس نیست. « ایران هسته ای » به محض دریافت جزئیات بیشتر مجددا به این مسئله باز خواهد گشت ولی در عین حال این موضوع کاملا روشن است که تحرکات سرویس‌های غربی با هدف اثرگذاری بر محیط داخلی ایران بسیار جدی‌تر شده و این تحرکات نه فقط در حوزه رسانه، بلکه در حوزه‌های عملیاتی در جریان است.
کد مطلب: 7181
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *