هیات عراقی در راه تهران
یک هیات عراقی به ریاست وزیر برق این کشور به زودی به تهران میآید.
به گزارش خبرگزاری رسمی عراق(واع)، احمد العبادی، سخنگوی رسمی وزارت برق عراق با اشاره به کاهش صادرات گاز ایران به عراق در دو روز گذشته تاکید کرد که بغداد هیچ گونه بدهی در این زمینه به ایران ندارد و پول خرید گاز بدون تاخیر پرداخت میشود.
وی گفت که محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق اهمیت زیادی برای موضوع برق قائل است و قرار است هفته آینده هیاتی از عراق به ریاست وزیر برق راهی تهران شود تا موانع برداشته شود.سخنگوی وزارت برق عراق تاکید کرد که هیات این کشور به طرف ایرانی خواهد گفت که با فرا رسیدن فصل گرما مصرف برق در عراق به اوج خود خواهد رسید و این کشور به گاز ایران نیاز دارد.
خرمشهر، پرچم سرافرازی و پایداری ملت ایران
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: خرمشهر به پرچم سرافرازی و پایداری ملت ایران مبدل شده است و این حماسه باید جای خود را در دنیا پیدا کند.
به گزارش ایرنا، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در صفحه شخصی خود در توئیتر به مناسبت سوم خرداد و سالروز آزادی سازی خرمشهر، با اشاره به صحبت رهبرمعظم انقلاب در این خصوص که: «حماسه مقاومت و آزادی خرمشهر حادثهای بینظیر در تاریخ جهان است.» نوشت: «خرمشهر به پرچم سرافرازی و پایداری ملت ایران مبدل شده است. حماسه خرمشهر باید جای خود را در دنیا پیدا کند. خاطره این روز تاریخی و فراموش نشدنی، همواره بر شما برادران عزیز و دلاورمردان صحنه نبرد گرامی باد.»
حمایت جهاداسلامی فلسطین
از مصالحه ایران و عربستان
دبیرکل جنبش جهاد تاکید کرد که توافق ایران و عربستان فضای منطقه را به حالت طبیعی بازگرداند و این توافق نتایج مثبتی برای مساله فلسطین به همراه خواهد داشت. به گزارش ایسنا، زیاد النخاله، دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در گفتوگو با شبکه «حیاه واشنطن» تاکید کرد که تفاهم ایران و عربستان منطقه را به اوضاع طبیعی خود بازگرداند و فضای مثبتی را در منطقه ایجاد کرد. وی گفت که این توافق تنشها را از بین برد و نتایج مثبتی در مساله فلسطین به دنبال خواهد داشت.
النخاله خاطرنشان کرد که توافق ایران و عربستان بسیار مهم است و تنش میان آنها سیاست آمریکا و رژیم صهیونیستی بود زیرا آنها میخواستند دشمن دیگری به غیر از اسرائیل برای عربها خلق کنند. دبیرکل جنبش جهاد گفت: آنها میخواستند بگویند که ایران یک تهدید است اما به نظر میرسد که برادران سعودی و ایرانی به این نتیجه رسیدند که این روند به سود هیچ کس نیست.
وی گفت که ایران و کشورهای عربی از هزاران سال پیش در این منطقه وجود داشتند و گزینه دیگری جز همزیستی وجود ندارد. النخاله در ادامه همچنین تاکید کرد که ایران علیرغم تحریم و فشار، بزرگ ترین حامی ملت و مقاومت فلسطین است و این حمایتها بدون هیچ گونه پیش شرط است.