چهارشنبه ۲۹ فروردين ۱۴۰۳
فیگارو بررسی کرد

تاثیر راهبردی عملیات وعده صادق

روزنامه فیگارو در گزارشی نوشت که پس از پاسخ نظامی تهران به حمله موشکی رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق، آنچه این رژیم از آن به «دکترین ضاحیه» یاد می‌کرد، بی‌اثر شد.
به نوشته این روزنامه، «دکترین ضاحیه» یک استراتژی نظامی رژیم صهیونیستی بود که نام خود را از تخریب سیستماتیک حومه جنوبی بیروت در جریان جنگ ۳۳ روزه سال ۲۰۰۶ رژیم صهیونیستی به لبنان اتخاذ کرد و رژیم اسرائیل در تمام جنگ‌های خود از سال ۲۰۰۶ به این استراتژی روی آورد. بر اساس دکترین ضاحیه، رژیم صهیونیستی از قدرت آتش نامتناسب استفاده و تمام زیرساخت‌ها را به شدت هدف قرار می‌دهد تا اقشار مختلف مردم هزینه داده و آنها را علیه رهبران خود تحریک کند. روزنامه فیگارو با اشاره به اینکه قدرت نظامی رژیم اسرائیل در افکار عمومی جهان دست نیافتنی بود اما این تصویر پوشالی با پاسخ تنبیهی ایران فرو ریخت، نوشت که تصویر رژیمی که نمی‌شد به آن نزدیک شد و به دلیل ارعاب کردن دیگران قابل احترام شده بود، پس از پاسخ نظامی ایران نخ نما شد.
پس از حمله مستقیم حماس به اسرائیل در ۷ اکتبر و برای دومین بار در کمتر از یک سال گذشته، تعداد بیشتری از دشمنان اسرائیل بدون توجه به پیامدهای احتمالی آن از مرزهای سخت عبور کردند و این بار نوبت نقش آفرینی ایران فرا رسید.
این روزنامه اشاره کرد که تل‌آویو صبح یکشنبه گیج‌ و سردرگم از خواب بیدار شد و میلیون‌ها صهیونیست به دلیل تاثیر انفجار تسلیحات ایران، شب بی‌خوابی را پشت سر گذاشتند.
فیگارو تاکید کرد که امنیت رژیم اسرائیل از زمان تاسیس (جعلی) آن در سال ۱۹۴۸ و حمایت قاطع آمریکا از آن هرگز تا این حد مورد تهدید قرار نگرفته بود.
به نوشته این روزنامه، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی فکر می‌کرد که با حمله وحشیانه به نوار غزه تمام منطقه از او می‌ترسد، اما ایران برای اولین بار با شجاعت، سرزمین‌های اشغالی فلسطین را هدف قرار داد.