گروه ورزشی - محمدحسین یزدی: کانون مربیان فوتبال ایران با برگزاری یک ائین ملی در مرکز ملی فوتبال از مرببان و چهرههای شاخص فوتبال کشور تجلیل نمود.
در این آئین بیش از نیمی از نمایندگان کانون مربیان در استانها نیز بصورت حضوری یا آنلاین مشارکت داشتند و بطور همزمان مربیان عضو و برتر در سراسر کشور مورد تجلیل قرار گرفتند.
در ابتدای مراسم دکتر بیژن ذوالفقارنسب رئیس کانون مربیان فوتبال ایران روز مربی را به همه مربیان کشور تبریک گفت و در ادامه، مربیان عضو مورد تقدیر قرار گرفتند.
با حضور بانوان نامی و پیشکسوتان بزرگ تاریخ فوتبال کشور، نکوداشت بزرگان حاضر انجام شد.
از اعضای فدراسیون تاریخ و آمار فوتبال ایران نیز تجلیل شد.
بخش پایانی و ویژه مراسم به معرفی و تجلیل از مربیان جزایر ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک اختصاص داشت.
حضور ناصر ابراهیمی، محمود خوردبین، بهتاش فریبا، ناصر محمدخانی، شاهرخ بیانی، غلامحسین نوریان، مهدی مناجاتی، محمدرضا مهدوی، بهنام طاهرزاده، اردلان آشتیانی، بهزاد نوشادی، محمد برزگر در کنار بانوان شاخصی چون فریده شجاعی، مریم ایراندوست، زهره هراتیان، شهناز یاری، فاطمه علیپور، فاطمه بوداغی، لیلا وقاری، سمیه شهبازی، مریم عرب، پردیس نفرزاده، زهره جعفری، فرزانه نصر، نادره درودیان، ندا فهیمی، فائزه جعفرزاده، لواسانی، فاطمه جانعلی پور و مهدیه محمدخانی روزی به یاد ماندنی در تاریخ کانون مربیان فوتبال ایران رقم زد.
امیر قلعهنویی همزمان با برگزاری مراسم در ابوموسی حضور داشت و بیژن ذوالفقارنسب، حمید درخشان، حسین شمس، سیامک رحیم پور، مریم ایراندوست، محمد مومنی، علیرضا ابراهیمی، سعید ناصری، محسن اسماعیل زاده، مرتضی دهرویه و مهدی رضایینژاد از جمله مسئولین حاضر کانون مربیان در آیین نکوداشت روز مربی بودند.
فدراسیون فوتبال، وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی المپیک، هیات فوتبال استان تهران و باشگاه فولاد خوزستان نیز به همراه کانون مربیان فوتبال ایران در برگزاری مراسم مشارکت داشتند.
قطعنامه پایانی روز مربی ۱۴۰۳ در حاکمیت ایران بر جزایر سه گانه
آئین ملی نکوداشت روز جهانی مربی به میزبانی مرکز ملی فوتبال ایران توسط کانون مربیان فوتبال ایران برگزار و مواضع جامعه مربیان کشور درخصوص حاکمیت کشورمان بر جزایر سه گانه بشرح زیر اعلام گردید:
فوتبال مجالی برای تفاهم بیشتر و دیپلماسی ورزشی بین ملتهاست.
حاکمیت ایران بر جزایر سهگانه ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک ریشه در دورههای پادشاهی هخامنشی، اشکانی و ساسانی دارد. در این دوران، نظم و امنیت ایرانی بر سراسر پهنه آبی خلیج پارس و جزایر آن حاکم بوده و خواهد بود.
جزایر سهگانه در سال ۱۹۰۸ به طور کامل تحت اشغال بریتانیا در آمد.
در سال ۱۹۷۱ پس از توافق ایران و بریتانیا و پیش از خروج نیروهای نظامی انگلیس از منطقه و تأسیس کشور امارات متحده عربی، ابوموسی به همراه تنب بزرگ و تنب کوچک پس از نزدیک به ۷۰ سال شکایتهای مداوم دولت ایران علیه اشغالگری انگلیس سرانجام به ایران بازگردانده شد.
هيچ ايراني را در هيچ نقطهاي از جهان نميبينيد كه بهرغم اختلافات، تفاوتها و تضاربهاي سياسي ادعاهاي واهی كه در مورد جزاير سهگانه ایرانی ميشود را محكوم نكرده باشد و کانون مربیان فوتبال ایران نگرش ملی و بینالمللی خود را بدین شرح اعلام میدارد:
کانون مربیان فوتبال ایران در راستای منافع ملي و مصالح عمومي اعلام میدارد، ايرانيها در خصوص مسائل سرزميني بهرغم هر نوع اختلافي با هم وحدت نظر دارند.
کانون مربیان فوتبال ایران در ارتقای اندیشهها اعلام میدارد، اندیشه ورزی ديپلماسي در جهان بايد نشاندهنده وحدت و نقاط اشتراک مديريت و تصميمسازيهاي سياسي کشورها باشد.
در شرایطی که مهمترین گسل خونبار منطقهای که هر روز فجایع انسانی در فلسطین و لبنان را رقم میزند، اعراب خلیج فارس بهتر است بجای بزرگ نمایی دور باطل موضوعات سرزمینی ایران، در محکوم کردن کشتار اعراب تلاش خود را مصروف دارند.
جزایر سهگانه تا ابد متعلق به ایران است و برای جداسازی جزایر سه گانه از ایران باید از دریای خون گذشت. آیین ملی نکوداشت روز مربی بطور همزمان در تهران و مراکز استانها برگزار شد و بیژن ذوالفقارنسب رئیس کانون مربیان فوتبال ایران برای نخستین بار نمایندگان کانون مربیان فوتبال ایران در جزایر سه گانه کشورمان را منصوب نمود.
دهرویه بازرس کانون مربیان فوتبال ایران شد
در این مجمع که با حضور اعضای جدید برگزار شد مرتضی دهرویه با کسب ۲۹ رای به عنوان بازرس اصلی انتخاب شد و مهدی رضایینژاد نیز با ۲۰ رای بازرس علیالبدل شد. محسن اسماعیل زاده و محسن رضایی صومعه نیز بترتیب با کسب ۱۲ و ۲ رای سوم و چهارم شدند.