سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳

مجلس

عضو هیات رئیسه کمیسیون اصل ۹۰:
برگزاری جلساتی در کمیسیون
اصل ۹۰ درباره فضای مجازی

عضو هیات رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ از برگزاری جلساتی درباره فضای مجازی در کمیته فرهنگی این کمیسیون خبر داد و گفت که ما خیلی از درگاه‌های خارجی را بسته‌ و درگاه‌های ایرانی را فعال کردیم ولی این درگاه‌ها هنوز موفق نشدند جایگزین درگاه‌های خارجی شوند.
محمد امیر در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس، ۵ کمیته اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و امور مجلس تشکیل شده که در کمیته فرهنگی مباحثی همچون فضای مجازی و هوش مصنوعی مطرح می‌شود.
وی با بیان اینکه ما درگیر هوش مصنوعی هستیم، گفت: اگر به موضوع هوش مصنوعی ورود نکرده و یا بی‌تفاوت باشیم، عملا از دنیا عقب خواهیم ماند چون هوش مصنوعی در آینده نزدیک آموزش و پرورش و آموزش عالی و کل کشور را درگیر می‌کند لذا باید با دقت به این عرصه وارد شویم.
این عضو هیات رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ بیان کرد: همین وضعیت درباره فضای مجازی هم وجود دارد که باید با دقت به آن ورود کرده و در عین حال پادزهری برای فضای مجازی غیرایرانی داشته باشیم؛ ما خیلی از درگاه‌های خارجی را بسته‌ و درگاه‌های ایرانی را فعال کردیم ولی هنوز این درگاه‌ها موفق نشدند جایگزین درگاه‌های خارجی شوند.
امیر در پایان گفت: در همین راستا کمیته فرهنگی کمیسیون اصل ۹۰ جلساتی با مرکز پژوهش‌های مجلس برای رسیدن به مکانیزمی جهت نظارت بر فضای مجازی برگزار کرد تا ضمن رسیدن به مدل حکمرانی بر فضای مجازی، پادزهری برای فضای مجازی غیرایرانی داشته باشیم؛ بعد از رسیدن به جمع بندی این موارد در قالب گزارش به صحن علنی ارائه خواهد شد.

یوسفی مطرح کرد
سامان‌دهی کارکنان دولت درخواست بحق میلیون‌ها کارمند و کارگر

عضو هیات رئیسه مجلس بر لزوم تعیین تکلیف طرح ساماندهی کارکنان دولت تاکید کرد و گفت: حذف نیروهای شرکتی و سامان‌دهی کارکنان دولت درخواست به حق میلیون‌ها کارمند و کارگر است.
مجتبی یوسفی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص طرح ساماندهی کارکنان دستگاه‌های دولتی اظهار کرد: مجلس نسبت به مصوبه خود در طرح ساماندهی کارکنان دولت اصرار دارد. انتظار می‌رود معاون اول رئیس جمهور و بقیه دولتمردان حاضر در مجمع تشخیص چنین موضوعی را پیگیری کنند. وی افزود: وضعیت فعلی به گونه‌ای است که تعدادی کارمند با یک مدرک تحصیلی در یک دستگاه کار می‌کنند اما بین آن‌ها تنوع حقوق و دستمزد وجود دارد. این افراد خواستار اجرای این طرح و حذف نیروهای شرکتی و پیمانکاری هستند لذا مجمع تشخیص به صورت شفاف علت مخالفتش با طرح ساماندهی کارکنان دولت را به مردم توضیح دهد. این عضو هیات رئیسه مجلس با تاکید بر اینکه نمایندگان مجلس پیگیر اجرای طرح ساماندهی کارکنان دولت هستند، گفت: اگر ابهامی درباره این طرح وجود دارد، ‌رئیس جمهور و معاون اول آن را رفع کنند و مجلس هم آمادگی همکاری دارد. یوسفی در پایان و در جمع بندی مجددا گفت: حذف نیروهای شرکتی و سامان‌دهی کارکنان دولت درخواست به حق میلیون‌ها کارمند و کارگر است که انتظار می‌رود مجمع تشخیص مصلحت نظام هرچه سریعتر تعیین تکلیف کند؛ اگر هم احتیاجی به تغییر قوانینی است، مجلس همکاری می‌کند.