علی خدایی گفت: از زمان انتخاب وزیر کار جدید بیش از دو ماه میگذرد. علیرغم اینکه نمایندگان دولت، نمایندگان کارگران و کارفرمایانِ شورایعالی کار معرفی شدهاند، آقای وزیر حتی یک دیدار با اعضای شورایعالی کار نداشته است.
در آخرین روز از مردادماه، احمد میدری با رای حداکثری نمایندگان مجلس شورای اسلامی به عنوان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دولت چهاردهم انتخاب شد. اکنون بیش از دو ماه و نیم از این انتصاب گذشته است اما مجموعه وزارت کار هیچ اقدامی در جهت برگزاری نشستهای سهجانبه صورت نداده است. اصلاح دستمزدی که بدون امضای نمایندگان کارگری برای سال جاری به تصویب رسیده، یک مطالبه جدیست اما از آن مهمتر، احترام به سهجانبهگراییست.
او در گفتگو با ایلنا تصریح کرد: فعالان کارگری بعد از اتفاقاتی که برای رئیس جمهور فقید افتاد، پیگیریها را به موقتاً متوقف کردند تا تکلیف عمومی کشور مشخص شود و ببینیم با چه افرادی طرف مذاکره هستیم منتها بعد از تغییراتی که در وزارت کار رخ داد، انتظاراتی داشتیم که متاسفانه این انتظارات تا امروز برآورده نشده است. خدایی ادامه داد: کندی وزارت کار برای تعیین تکلیف نهادهای مختلف زیرمجموعه و عدم پایبندی به سهجانبهگرایی و مشارکت اجتماعی، ناراحتکننده و بحث برانگیز است. براساس متن صریح قانون کار، دولت موظف است حداقل ماهی یکبار نشستهای شورایعالی کار را برگزار کند. بایستی جلسات شورا به صورت مرتب برگزار شود تا باب مذاکره اجتماعی گشوده شود. عضو کارگری شورایعالی کار در تحلیل وضعیت میعشتی کارگران کشور گفت: در ماههای اخیر وضع معاش کارگران به سمت بحران بیشتر پیش رفته؛ امروز این بحران به مرحلهای بغرنج رسیده؛ حتی اگرمتر و معیار را زمان آغاز به کار دولت چهاردهم قرار دهیم، میبینیم در این دوره وضعیت معیشتی کارگران بازهم به سیر نزولی خود ادامه داده و به وضعیتِ واقعاً بغرنج بدل شده.
در همین دوره کوتاه، همین دو سه ماه اخیر، وضع معاش بدتر از قبل شده است.خدایی تاکید کرد: در چنین شرایطی، انتظار داریم هرچه زودتر نشستهای شورایعالی کار برگزار شده، باب مذاکرات باز شود و بتوانیم روی مشکلات موجود تمرکز بکنیم؛ هیچ راه دیگری نداریم.