سه شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۳

استعفای مدیرکل وزارت جنگ رژیم صهیونیستی

منابع رسانه‌ای صهیونیستی از استعفای «ایال زمیر» مدیر کل وزارت جنگ رژیم صهیونیستی خبر دادند.
روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت در این باره نوشت: استعفای زمیر بسیاری از نهادهای امنیتی را شوکه کرده است و یک ضربه شدید دیگر به ثبات ارتش با آمدن وزیر جنگ جدید و بی‌تجربه محسوب می‌شود.
رسانه‌های صهیونیستی به دلیل استعفای مدیر کل وزارت جنگ رژیم صهیونیستی اشاره نکرده‌اند، اما به نظر می‌رسد که این استعفا نیز به دلیل برکناری وزیر جنگ و در ادامه استعفاهای سریالی در میان مقامات نظامی این رژیم در پی شکست هفتم اکتبر ۲۰۲۳ و ناکامی در تحقق اهداف جنگ با وجود ورود به ماه چهاردهم نبرد، است.
«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی سه‌شنبه ۱۵ آبان، یوآو گالانت، وزیر جنگ این رژیم را برکنار کرد.
نتانیاهو گفت: تصمیم گرفتم که گالانت را عزل و یسرائیل کاتس را به جای او منصوب کنم.
نتانیاهو افزود: نیازمند وجود اعتماد میان وزیر جنگ و نخست‌وزیر هستیم، اما بحران اعتماد میان من و گالانت، اجازه مدیریت جنگ را نمی‌داد.
اخیرا نیز سرتیپ «اورن ستر» معاون مسئول پرونده اسرای رژیم صهیونیستی، «عوزی لیوی» فرمانده پلیس رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و «یوسی شاریئل» فرمانده واحد اطلاعات نظامی ۸۲۰۰ ارتش رژیم اشغالگر از سمت خود استعفا دادند.
پیشتر رسانه‌های صهیونیستی فاش کرده بودند که گلوله برف در حال بزرگ شدن استعفاها در داخل ارتش این رژیم به راه افتاده و بعد از استعفای «آهارون‌هالیوا» رئیس بخش اطلاعات نظامی و تصمیم «یهودا فوکس» فرمانده منطقه مرکزی ارتش رژیم صهیونیستی برای کناره گیری، مقامات نظامی دیگر نیز قصد استعفا دارند.