شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳

رویداد

با اعلام AFC، ورزشگاه آزادی
دوباره میزبان بازی‌های تیم‌ملی شد


براساس اعلام رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا، دو دیدار تیم ملی ایران برابر امارات و ازبکستان در چارچوب رقابت‌های مقدماتی جام جهانی در ورزشگاه آزادی برگزار خواهند شد.به گزارش ایسنا، تیم ملی فوتبال ایران در چارچوب هفته هفتم و هشتم مسابقات مقدماتی جام جهانی، میزبان امارات و ازبکستان خواهد بود. براساس اعلام سایت رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا این دیدارها در ایران و در ورزشگاه آزادی برگزار خواهند شد.

رضایی:
تیم ملی اصلی والیبال نشسته به قهرمانی آسیا نمی‌رود

سرمربی تیم ملی والیبال نشسته مردان گفت: چون هدف‌گذاری برای تیم ملی والیبال نشسته شرکت در جام جهانی آمریکاست، بنابراین در قهرمانی آسیا هانگژو چین تیم (ب) و بانوان اعزام خواهند شد.
هادی رضایی در گفت و گو با ایسنا، درباره زمان برگزاری اردوی تیم ملی والیبال نشسته زنان و مردان و تیم ملی (ب)، اظهار کرد: اردوی تیم ملی (ب) و بانوان از ۱۱ تا ۱۸ اسفند در تهران برای شرکت در مسابقات قهرمانی آسیا شروع می‌شود. این رقابت ها خرداد سال آینده در هانگژو چین برگزار خواهد شد.او ادامه داد: اردوی تیم ملی اصلی بزرگسالان از اواخر فروردین آغاز می‌شود چرا که تیم ملی به قهرمانی آسیا اعزام نمی‌شود و تیم ملی ب در این رقابتها حضور خواهد داشت. هدف گذاری ما برای این تیم حضور در مسابقات جام جهانی است که مهرماه در آمریکا برگزار می‌شود. این رقابت‌ها هزار امتیاز دارد که برای حفظ رنکینگ و حضور پرقدرت تیم در مسابقات جهانی ۲۰۲۶ که سهمیه پارالمپیک لس آنجلس در آن توزیع می‌شود، اهمیت زیادی برای والیبال نشسته دارد.
رضایی در پاسخ به این پرسش که آیا تغییراتی در ترکیب تیم ملی زنان و مردان ایجاد خواهد شد یا خیر؟ تصریح کرد: در تیم بانوان تلاش بر این است که از بازیکنان جوان استفاده کنیم و در تیم ملی (ب) نیز که پشتوانه تیم ملی است از امیدها استفاده خواهیم کرد. در حقیقت ۳ تیم با ساختار جداگانه خواهیم داشت. بازیکنانی که برای تیم (ب) دعوت می‌شوند برای پشتوانه سازی است و مربیان خاص این رده سنی را دارند که هیچ دخالتی در تیم ملی بزرگسالان نخواهند داشت. در حقیقت هدف گذاری برای تیم ملی بزرگسالان حضور در جام جهانی، قهرمانی جهان، لیگ جهانی و سپس پارالمپیک لس آنجلس خواهد بود.او ادامه داد: برای تیم ملی بزرگسالان یک برنامه ۳ سال و نیمه تا پارالمپیک لس آنجلس داریم و هدف گذاری بر این است که در این تیم تلفیقی از بازیکنان جوان و باتجربه داشته باشیم. البته اگر بخواهیم سن را محاسبه کنیم برای ۳ سال و نیم آینده نیاز به بازیکنان جوان و باانگیزه داریم که توانایی شرکت در مسابقات مهم را داشته باشند.
سرمربی تیم ملی والیبال نشسته بزرگسالان افزود: هدف اصلی ما مسابقات قهرمانی جهان سال آینده در هانگژو چین است که در این مسابقات سهمیه پارالمپیک لس آنجلس تنها به تیم قهرمان اختصاص پیدا می‌کند. در این تورنمنت باید بتوانیم سهمیه را به خود اختصاص دهیم.
رضایی در پایان گفت: برای این که بتوانیم تیم خوبی را برای پارالمپیک آینده آماده کنیم نیاز به تغییرات، افزایش نیروی جوان و بهره گرفتن از تجربیات بازیکنان قدیم داریم تا همچنان در رنکینگ یک دنیا قرار بگیریم.

مانع بزرگ برای آقای گلی قایدی و آزمون
در امارات

کار مهدی قایدی و سردار آزمون برای کسب آقای گلی لیگ امارات سخت است.به گزارش ایسنا، مهدی قایدی در دیدار برابر العین در لیگ امارات نیز توانست به درخشش ادامه دهد و با یک کاشته زیبا دروازه حریف را باز کرد تا دهمین گلش را در فصل جاری لیگ امارات به ثمر رسانده باشد.
قایدی حالا در ۵۰ بازی در تمامی رقابت‌ها برای الاتحاد کلبا ۲۸ گل به ثمر رسانده است. با وجود درخشش قایدی و سردار آزمون، کار دو مهاجم تیم ملی برای کسب آقای گلی لیگ امارات سخت است.
کودجو لابا مهاجم ۳۳ ساله توگویی العین در فصل جاری بسیار خوب ظاهر شده و در ۱۲ بازی در لیگ امارات ۱۶ گل به ثمر رسانده است و در صدر جدول گلزنان لیگ امارات قرار دارد. البته هنوز ۱۱ هفته تا پایان لیگ امارات باقی مانده است ولی چیزی که هست کار مهدی قایدی ۱۰ گله و سردار آزمون ۸ گله برای رسیدن به صدر جدول گلزنان لیگ امارات سخت شده است.

نویدکیا بین گزینه‌های سرمربی‌گری استقلال نیست

یک منبع آگاه در باشگاه استقلال به ایسنا خبر داد که برنامه این باشگاه همچنان استخدام سرمربی خارجی است. همچنین این منبع آگاه تصریح کرد که محروم نویدکیا جایی در لیست باشگاه استقلال ندارد.
به گزارش ایسنا، طی ساعات گذشته اخباری مبنی بر برنامه جدید باشگاه استقلال برای روشن کردن تکلیف نیمکت آبی‌پوشان مطرح شد. طبق این برنامه، نام محرم نویدکیا سرمربی پیشین سپاهان و مس رفسنجان که پس از رفتن از رفسنجان بدون تیم است، مطرح شده است. در همین راستا خبرنگار ایسنا این موضوع را از یکی از مدیران باشگاه استقلال جویا شد که او این موضوع را رد کرد. این مدیر باشگاه استقلال با بیان این که باشگاه استقلال احترام زیادی برای اسامی‌ای همچون محرم نویدکیا قائل است به ایسنا گفت: برنامه باشگاه همچنان استخدام سرمربی خارجی است و رویکردمان تغییری نکرده اما اگر قرار باشد از مربیان داخلی به عنوان سرمربی موقت استفاده کنیم، اولویت با بزرگان باشگاه همچون سهراب بختیاری‌زاده و دیگر مربیان جوان است و محرم نویدکیا اصلا در لیست ما جایی ندارد. صبح امروز پژمان ماندگاری مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال هم از ادامه حضور سهراب بختیاری‌زاده تا دیدار هفته هشتم لیگ نخبگان آسیا مقابل الریان خبر داده بود.

میکس تفنگ جوانان برنز گرفت

روز سوم کاپ آسیایی تایلند با فینالیست شدن باقری سرمربی تیم ملی تفنگ، طهماسبی و سیدپور و یک مدال برنز تفنگ جوانان به پایان رسید.
به گزارش ایسنا، سومین روز کاپ آسیایی تیراندازی در بانکوک تایلند با برگزاری مسابقات در تفنگ ۱۰ متر بزرگسالان و جوانان پیگیری شد. باشگاه نیروی زمینی ارتش به عنوان قهرمان فصل گذشته لیگ برتر تیراندازی کشور در این رقابت‌ها حضور دارد. در پایان روز سوم این رقابت‌ها سیده مهنا سیدپور در تفنگ بادی جوانان با ثبت امتیاز ۶۲۱/۱ به عنوان نفر اول راهی فینال شد. محمد مهدی طهماسبی که زیر نظر حسین باقری سرمربی تیم ملی تمرین می‌کند در پایان دور مقدماتی تفنگ جوانان با امتیاز ۶۱۸.۱ به عنوان نفر چهارم فینالیست شد.