رئیس دستگاه قضا گفت: دفاع من از قوه قضائیه به معنای تایید همه احکام قضایی صادره نیست؛ من خود ممکن است معترض برخی از احکام صادره باشم و در مواردی نیز در قبال آنها ماده ۴۷۷ را اعمال میکنم.
به گزارش ایلنا به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای، دیروز دوشنبه (۲۵ فروردین) در خلال برنامههای چهلمین سفر استانی خود و در ادامه سلسله نشستهای مستمر خود با جوامع نخبگانی و دانشگاهی، در دانشگاه «بوعلی سینا» همدان حاضر شد و در نشست صمیمی دانشجویان شرکت کرد و از نزدیک و بدونواسطه سخنان صریح، پرسشگرانه و دغدغهمندانه آنان را شنید.
حضور امروز حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای در جمع دانشجویان دانشگاه «بوعلی سینا» همدان، سیزدهمین حضور وی در دانشگاههای سراسر کشور و نشستهای دانشجویی در دوره تصدی مسئولیت ریاست قوه قضائیه محسوب میشود.
رئیس قوه قضائیه طی سخنانی در این نشست دانشجویی، اظهار کرد: حقیقتاً نحوه حرف زدن و انتقاد کردن شما جوانان دانشجو، شیرین و دلچسب است و من منت شما را دارم که نقد میکنید. رئیس دستگاه قضا گفت: شما دانشجویان در این جلسه بالغ بر ۷۰ موضوع را طرح کردید که من همه آنها را یادداشت کردم و نسبت به همه آنها توجه و اهتمام دارم.
رئیس دستگاه قضا گفت: دفاع من از قوه قضائیه به معنای تایید همه احکام قضایی صادره نیست؛ من خود ممکن است معترض برخی از احکام صادره باشم.
قاضیالقضات گفت: یکی از دانشجویان محترم چنین گفت که برخی افراد خاص از پرونده موسوم به چای دبش، خارج شدهاند؛ این حرف برای من مبهم است و من منظور این دانشجو را متوجه نشدم. هیچ فردی از رسیدگی پرونده خارج نشده است.
رئیس قوه قضائیه گفت: ما میخواهیم هم آزادیهای مشروع در جامعه حکمفرما باشد و هم امنیت روانی جامعه مخدوش نشود. قطعاً با کسانی که مبادرت به انتشار شایعات و مطالب ناصواب میکنند و از این طریق امنیت روانی جامعه را مخدوش میکنند برخورد قانونی و قاطع به عمل خواهد آمد و و مقامات قضایی ذیربط این موضوع را به دقت رصد میکنند.
رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: اگر چه از مبارزه و مقابله با مصادیق فساد غافل نمیشویم، اما تمرکز ما بر مبارزه ریشهای با مفاسد است. ما سازمان بازرسی کل کشور را به همراه چند دستگاه زیربط دیگر متمرکز بر منابع درآمد ارزی و ریالی کشور کردهایم. سازمان بازرسی ما در راستای مقابله ریشهای با مفاسد، اقدامات آسیبشناسانه را در دستور کار قرار داده است. رئیس قوه قضائیه گفت: در قوه قضائیه هیچ نوع نگاه خاصی به هیچ پروندهای وجود ندارد؛ ما بدون تبعیض به همه پروندهها رسیدگی میکنیم؛ البته ممکن است در جایی تخلف و فسادی رخ داده باشد و دستگاه نظارتی پیگیری نکرده باشد و یا پیگیری کرده باشد و به دستگاه قضایی گزارش نداده باشد؛ رئیس دستگاه قضا در واکنش به اظهارات یک دانشجو که در مورد نحوه رسیدگی به پرونده موسوم به کرسنت، ادعاهایی داشت، گفت: در پرونده موسوم به کرسنت، آن افرادی که از دستگاههای نظارتی به عنوان متهم به قوه قضائیه معرفی شدند، محاکمه شدند. شما هم به عنوان دانشجو دغدغهمند میگویید که شهید رئیسی در دوره مسئولیت خود در قوه قضائیه، عملکرد مطلوبی داشت؛ از سویی دیگر، در مورد پرونده کرسنت مطالبی را مطرح میکنید؛ خب سؤال من از شما آن است که مگر پرونده مزبور در دوره شهید رئیسی نیز در دستگاه قضایی مطرح نبود؟ چرا در آن دوره به نتیجه نرسید؟