سه شنبه ۲۶ فروردين ۱۴۰۴

سوشیال

انتقاد جواد امام از حذف ارز ترجیحی دارو

جواد امام با اعلام این که «طبق قانون برنامه هفتم، ارز ترجیحی با نرخ ۴۲۰۰ تومانی برای دارو و تجهیزات پزشکی حذف و به نرخ ارز ۲۸۰۰۰ تومانی افزایش پیدا کرده»، نسبت به تأثیر این تصمیم بر قیمت دارو و هزینه‌های درمانی مردم اظهار نگرانی کرد. جواد امام، سخنگوی جبهه اصلاحات ایران در شبکه ایکس نوشت: «طبق قانون برنامه هفتم، ارز ترجیحی با نرخ ۴۲۰۰ تومانی برای دارو و تجهیزات پزشکی حذف،و به نرخ ارز ۲۸۰۰۰ تومانی افزایش پیدا کرده است. اما سازوکار جبران این افزایش و جلوگیری از فشار بیشتر بر جیب مردم خصوصا اقشار آسیب پذیر هنوز مشخص نیست. نگران تأثیر این تصمیم بر قیمت دارو و هزینه‌های درمانی مردم عزیزمان هستیم.»

هشدار مطهری درباره اسرائیل و تندروهای داخلی

نماینده ادوار مجلس در درباره مخالفت اسرائیل و تندروهای داخلی با مذاکرات هشدار داد. علی مطهری، نماینده ادوار مجلس، با انتشار یادداشتی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «دو مخالف اصلی مذاکره با آمریکا یکی اسرائیل است که می‌گوید باید صنعت هسته‌ای ایران مانند لیبی برچیده شود و به شدت نگران توافق ایران و آمریکاست، و دیگر تندروهای داخلی‌اند که مدعی هستند دولت و اصلاح طلبان مذاکره را بر رهبری تحمیل کردند. هر دو ممکن است به روند مذاکره آسیب بزنند.»

توصیه آذری جهرمی
به مردم در پی نوسانات بازار ارز و طلا

یک فعال سیاسی تاکید کرد: احتمالا در طول مذاکرات، نوسانات زیادی رخ خواهد داد. لذا فضای نوسانی پیش روی مذاکرات را نادیده نگیرید.
محمدجواد آذری جهرمی در واکنش به نوسانات بازار ارز و طلا در پی آغاز مذاکرات ایران و آمریکا در کانال تلگرامی خود نوشت:«عده‌ی زیادی این پرسش را مطرح می‌کنند که ذخایر سرمایه‌ای مثل طلا یا ارزشان را نگه دارند یا بفروشند؛ راستش نه تخصصی در این کار دارم و نه اطلاعی از روند‌ها.
آنچه می‌دانم این است که هر چند مسیر مذاکره باز شده و امید بخش است و ان‌شالله به نتایج مطلوب و تامین کننده منافع ملی منتهی شود؛ اما احتمالا در طول مذاکرات، نوسانات زیادی رخ خواهد داد. لذا فضای نوسانی پیش روی مذاکرات را نادیده نگیرید تا متضرر نشوید.»