اِما اشفورد عضو ارشد مرکز استیمسون است، متخصص امور استراتژیک ایالات متحده و استادیار دانشکده خدمات خارجی دانشگاه جورج تاون که در نشریه فارن پالسی ستون ثابتی دارد در یادداشتی در فارن پالسی درباره سیاست خارجی ایالات متحده امریکا در دور دوم ریاست جمهوری ترامپ نسبت به ایران، خاورمیانه و جنگ اوکراین پرداخته است.
تمرکز او در این یادداشت بر ایران و نوع تعامل او با پرونده هستهای این کشور ات. وی می نویسد: در کمتر از شش ماه پس از آغاز دور دوم ریاستجمهوری دونالد ترامپ، او نشانههایی از تغییر رویکرد نسبت به سیاست خارجی در مقایسه با دولت جو بایدن، رئیس جمهوری پیشین و همچنین دور نخست ریاست جمهوری خود نشان داده است.
او برخلاف دوره اول که تحت نفوذ مشاوران تندرو قرار داشت، اکنون ترامپ علاقهمند است نقش یک میانجی صلح و معاملهگر جهانی را ایفا کند و میخواهد بیش از هر چیز یک صلح طلب باشد. او با وجود آن که از دیدگاههای محافظهکارانه تبعیت میکند اما میگوید همچنان صلحطلب است و به زعم خود صلح را از دریچه قدرت دنبال میکند. اما اشفورد در ادامه مینویسد: کاخ سفید در موضوعاتی چون جنگ اوکراین و تعامل با روسیه، جنگ غزه تعامل با اسرائیل و حماس و عربستان سعودی به عنوان مهمترین متحد عرب ایالات متحده در خاورمیانه، نشان داده که بهدنبال گشودن کانالهای دیپلماتیک، تعامل با دشمنان و انعقاد توافقات تسلیحاتی و اقتصادی است. او در غزه مستقیما با حماس ارتباط گرفته و نمایندگانش با نمایندگان این جنبش به گفتوگو نشستهاند و در پرونده اوکراین مستقیما با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه تماس گرفته است.