سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴

گازهای گلخانه‌ای موثر در امنیت غذایی

‌رئیس سازمان هواشناسی گفت: افزایش گازهای گلخانه ای موجب افزایش وضعیت اسیدی اقیانوس‌ها می‌شود، برتولیدات کشاورزی و محتوای مواد مغذی اثر می‌گذارد بنابراین امنیت غذایی را تحت تاثیر قرار می‌دهد و موجب افزایش آلودگی هوا می‌شود.
سحر تاجبخش در نشست محیط زیست و توسعه پایدار شهری که در سازمان هواشناسی برگزار شد، افزود: سازمان هواشناسی مرجع ملی در IPCC در کشور بوده است. کارگروه اول هیئت بین دولتی تغییر اقلیم مربوط به اطلاعاتی است که بر اساس داده‌های هواشناسی به دست می‌آید. کارگروه‌های بعدی درباره پیامدها و آسیب‌پذیری کشورها از تغییر اقلیم و سازگاری با آن‌هاست. به گزارش ایسنا، اخیرا هم برنامه مدیریت تغییر اقلیم در هیات دولت به تصویب رسیده است سازمان هواشناسی و تمام دستگاه‌ها مسئولیت‌های مشخصی بر اساس این برنامه دارند که امیدواریم انجام پذیر باشد. وی گفت: شرایط کشور در برخی استان‌ها در حوزه‌های آب، فرونشست، آلودگی هوا و خاک خیلی مخاطره آمیز است،این موارد علاوه بر مدیریت نادرست ما به مسئله پیامدهای تغییر اقلیم از جمله تقویت خشکسالی‌ها و کم‌بارشی‌ها و افزایش دما منجر شده است. افزایش دما ۱۳ هدف از اهداف توسعه پایدار را تحت تاثیر قرار می‌دهد و موجب افزایش رخداد پدیده‌های جدی مثل سیلاب، خشکسالی، امواج گرمایی و آتش‌سوزی جنگل‌ها می‌شود.