کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

بن گویر: جنگ را نباید متوقف کنیم

22 ارديبهشت 1404 ساعت 19:30

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی همچنان بر جنگ و کشتار در غزه و بیرون راندن ساکنان این منطقه، اصرار دارد.


به گزارش مردم سالاری آنلاین ؛ ایتمار بن گویر وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در ادامه مواضع جنگ طلبانه خود بر تداوم کشتار در غزه تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، وی مدعی شد: نباید جنگ علیه حماس را متوقف کنیم. مادامی که حماس اسیران را آزاد نکرده است نباید اجازه ورود کمک ها را به غزه داد تا به زانو درآید.

بن گویر ادعا کرد: ما باید در راستای تشویق مهاجرت داوطلبانه از غزه حرکت کنیم.

پیش از این کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از منبعی در دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم اعلام کرد: طرح‌های نظامی که کابینه امنیتی تصویب کرد شامل اشغال کامل نوار غزه است. طرح شامل کنترل بر نوار غزه و انتقال ساکنان غزه به جنوب است. نخست وزیر توضیح داد که این طرح با طرح‌های قبلی تفاوت دارد و ما از حملات، به سمت اشغال غزه و ماندن در آنجا منتقل می‌شویم.

از سوی دیگر رسانه‌های عبری گزارش داد که تنش‌هایی بین مسئولان سیاسی و رئیس ستاد ارتش درباره گسترش عملیات در غزه وجود دارد.


کد مطلب: 237162

آدرس مطلب :
https://www.mardomsalari.ir/news/237162/بن-گویر-جنگ-نباید-متوقف-کنیم

مردم سالاری آنلاين
  https://www.mardomsalari.ir