چهارشنبه ۲۴ اسفند ۱۴۰۱

تکمیل آموزش تانک لئوپارد به نیروهای اوکراینی

روزنامه «دای زیت» Die Zeit در گزارشی نوشت که سربازان اوکراینی در آلمان آموزش‌های خود برای استفاده از تانک‌های لئو پارد ۲ را به پایان رسانده‌اند.
بر اساس این گزارش، نظامیان اوکراینی اکنون آماده استفاده از تانک‌های لئوپارد ۲ هستند.در این گزارش آمده است که خدمه آموزش دیده و تانک‌های آن‌ها در ماه مارس وارد اوکراین خواهند شد.
بوریس پیستوریوس وزیر دفاع آلمان در ۸ مارس گفت که کی یف ۲۱ دستگاه تانک لئوپارد ۲ را تا پایان ماه از سوی آلمان و پرتغال دریافت خواهد کرد.برلین قرار است ۱۸ دستگاه از این تانک‌ها را در اختیار کی یف قرار دهد.
پیش از این، «راین متال» به عنوان بزرگترین شرکت تسلیحاتی آلمان و تولیدکننده تانک‌های «لئوپارد۲» از مذاکرات «امیدوار کننده» خود با دولت اوکراین به منظور ساخت یک کارخانه تولید تانک در این کشور خبر داد.
پیشتر ، آرمین پاپرگر مدیرعامل شرکت اسلحه‌سازی راین متال آلمان در گفت‌وگو با نشریه آلمانی «اشپیگل» گفت این شرکت با هزینه‌ای معادل ۲۰۰ میلیون یورو، می‌تواند یک کارخانه تولید تانک در اوکراین بسازد.
به اعتقاد پاپرگر، جنگ روسیه و اوکراین «به احتمال زیاد برای سال‌ها» به طول می‌انجامد و با وجود تدام ارسال تسلیحات غربی به کی‌یف، اوکراینی‌ها امروز تجهیزات نظامی کافی برای بازپس‌گیری کامل قلمرو خود را در اختیار ندارند.