برای حس و درک زندگی بهترین راه گوش سپردن به نجوای طبیعت است. طبیعتی که با زبانی شایسته و زیبا با ما در گفتگوست.
راشل کارسون در کتاب «حس شگفتی» از ما میخواهد تا به کودکان آشتی و آشنایی و صمیمیت با طبیعت را بیاموزیم و با آنها در این مسیر نورانی همراه و همگام شویم.
هرچند کتاب به نوعی راهنمایی برای والدین است تا شریک تجریبات لذتبخش کودکان از بودن در طبیعت باشند، با این حال برگ برگ آن همراه با تصاویر بینظیری که از عناصر طبیعت رامنشدنی پیش چشم میگذارد، و با نثری سرشار از جنگل و دریا و شعر و موسیقی هر بیننده و خوانندهای را به لحظاتی درنگ و مکاشفهای درونی فرامیخواند.
در این کتاب میخوانیم: انسانها در طی تاریخ زیست خود بر زمین، یاد گرفتند که چگونه با دنبال کردن نشانهها و نمادها، آنچه را که میخواهند از طبیعت برگیرند و چگونه با خطراتش روبهرو شوند. پیشنهاد «راشل کارسون» (۲۷ مه ۱۹۰۷ - ۱۴ آوریل۱۹۶۴) نویسنده پیشرو محیط زیست در این کتاب این است که هنگام تجربهورزی، با تمام حواس و هنگام رویارویی با پدیدهها و کشفوشهود شورمندانه طبیعت، دست در دست کودک و پابهپای او قدم در دنیای شگفتانگیزی بگذاریم که در همین نزدیکیِ هریک از ماست و این ارزشمندترین هدیهای است که میتوان به کودکی داد تا شکوه لمس طبیعت و لذت همیشه پایدار آن در تمام زندگیاش او را به پیش ببرد. «حس شگفتی» نوشته راشل کارسون با ترجمه عباس فقهی و نگار گودرزی در ۸۰ صفحه و با قیمت ۹۵۰۰۰۰ریال به عنوان هشتمین کتاب مجموعه «کودک و تجربه طبیعت» را انتشارات جهاد دانشگاهی مشهد رهسپار بازار کتاب کرده است.