۶۲ هزار پروژه نیمه تمام
در حوزه راه و شهرسازی
معاون وزیر راه، با بیان اینکه ۶۲ هزار پروژه نیمه تمام در حوزه راه و شهرسازی داریم، گفت: استان ها در اجرای قانون، نیازمند نسخه خاص هستند.
علی اصغر یوسف نژاد در مراسم معارفه مدیرکل راه و شهرسازی استان گیلان، با بیان اینکه دولت و مجلس باید برای پیشرفت پروژه های عمرانی با یکدیگر همکاری کنند، گفت: ۶۲ هزار پروژه نیمه تمام حوزه راه و شهرسازی داریم که برای اتمام این پروژه ها نیازمند بودجه بالغ بر سه همتی
هستیم.
یوسف نژاد یکی از ظرفیت های اصلی استان های شمالی را اقتصاد دریامحور دانست و خاطرنشان کرد: اقتصاد دریامحور برای استان های شمالی واجب است و می تواند صنعت گردشگری و صنعت شیلات و صنعت حمل و نقل دریایی را توسعه دهد.وی با اشاره به پروژه های نهضت ملی مسکن در استان های شمالی، ادامه داد: باید از ظرفیت بخش خصوصی برای مسکن سازی استفاده کنیم و از خیرین راه و شهرسازی کمک بگیریم.
افزایش سهم پرداخت تسهیلات خرد
به کل تسهیلات
رئیس کل بانک مرکزی گفت: بانکها در پرداخت وامهای خرد سختگیری نکنند.
به گزارش خبرنگار مهر محمدرضا فرزین در پانزدهمین گردهمایی سالانه رؤسای موفق شعب بانکی از مدیران و رؤسای شعب درخواست کرد که پنج پیشنهاد سیاستی در راستای افزایش رضایت مردم از شبکه بانکی را تا یک ماه آینده برای ایشان ارسال کنند تا ضمن تقدیر از پیشنهادهای برگزیده، به سمت اجرایی کردن آنها حرکت کنیم.وی بر لزوم اعطای اختیارات به شعب استانها در زمینه پرداخت تسهیلات در جهت توزیع مناسب درآمدها در جامعه و برخورداری استانهای مختلف از تسهیلات بانکی تاکید کرد.
رئیسکل بانک مرکزی همچنین ضمن تأکید بر تسهیل شرایط پرداخت تسهیلات خرد به مردم از سوی شبکه بانکی تأکید کرد: نرخ مطالبات غیرجاری تسهیلات خرد بسیار پایینتر از تسهیلات کلان است، لذا با توجه به این نکته، ضروی است ضمن اعطای اختیارات بیشتر به شعب، بانکها در اعطای تسهیلات خرد به مردم، طبق قانون عمل کرده و سختگیری نکنند.
به گفته فرزین، سهم پرداخت وامهای خرد به کل تسهیلات بانکی از ۱۳ به ۲۲ درصد افزایش یافته است.
امضای تفاهمنامه توسعه روابط هوانوردی
ایران و قطر
یادداشت تفاهم نامه همکاری میان سازمان هواپیمایی کشوری ایران و سازمان هواپیمایی کشوری قطر روز پنجشنبه به امضا رسید که بر اساس آن حمل و نقل هوایی بین دو کشور افزایش مییابد.
به گزارش سازمان هواپیمایی کشوری، این تفاهم میان حسین پورفرزانه رئیس سازمان هواپیمایی کشوری ایران و محمد فالح الهاجری، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری قطر به امضا رسید.این مراسم که با پیگیری و اهتمام جناب علی صالح آبادی سفیر جمهوری اسلامیدر قطر و در راستای برنامه سازمان هواپیمایی کشوری ایران جهت توسعه روابط و همکاریهای هوانوردی و گسترش شبکه پروازهای بینالمللی کشور تدارک دیده شده بود امضاء شد.
همچنین طرفین پس از امضای یادداشت تفاهم نامه، درباره مکانیسمهای رفع موانع عملیاتی شرکتهای هواپیمایی دو کشور و راههای تقویت همکاری در زمینه حمل ونقل هوایی بحث و تبادل نظر کردند و دیدگاههای خود را در مورد تعدادی از موضوعات مرتبط با حوزه هوانوردی کشوری به اشتراک گذاشتند.
فاصله ۱۶۶ همتی حق تولیدی
تا پرداخت خسارت در صنعت بیمه
حق بیمه تولیدی و خسارت پرداختی صنعت بیمه کشور در ۱۰ ماهه امسال به ترتیب حدود ۳۵۸.۳ همت و ۱۹۲.۵ همت (هزار میلیارد تومان) اعلام شده است که نشان از سود ۱۶۵.۸ همتی شرکتهای بیمه دارد.
بر اساس جدیدترین آمار بیمه مرکزی به عنوان نهاد ناظر صنعت بیمه، مبالغ حق بیمه تولیدی و خسارت پرداختی صنعت بیمه نسبت به ۱۰ ماهه اول سال گذشته به ترتیب ۵۸.۲ درصد و ۵۶.۸ درصد رشد دارد؛ حق بیمه تولیدی رشتههای بیمه درمان و زندگی به ترتیب با ۳۷.۷ درصد و ۱۴.۲ درصد سهم از حق بیمه و رشد حق بیمه معادل ۸۳.۶ درصد و ۵۹.۸ درصد، موجبات رشد ۵۸.۲ درصدی حق بیمه تولیدی بازار در این مدت را فراهم آوردهاند. این گزارش میافزاید: رشد ۵۸.۲ درصدی حق بیمه تولیدی بازار بیشتر متأثر از عملکرد شرکتهای بیمه آسیا، دی، کوثر، ملت، معلم و سامان به ترتیب با ۱۰.۴ درصد، ۸.۳ درصد، ۶.۱ درصد، ۵.۱ درصد، ۳.۴ درصد و ۲.۹ درصد سهم از حق بیمه (در مجموع ۳۶.۲ درصد سهم) و رشد حق بیمه آنها بین ۶۱.۵ تا ۳۶۴.۲ درصد بوده است.
بر اساس این گزارش، شرکتهای بیمه دی، کوثر، سینا، معلم، ملت، سامان و ما با سهم عمده از خسارت پرداختی بازار بیمه (از ۸.۴ تا ۲.۲ درصد و در مجموع با ۲۸.۱ درصد سهم) و برخورداری از رشد بالای خسارت پرداختی (بین ۶۶.۲ تا ۱۷۳.۴ درصد)، رشد ۵۶.۸ درصدی خسارت پرداختی در بازار بیمه را رقم زدهاند.