شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳

بالا آمدن آب رودخانه ها و آبگرفتگی منازل در رشت

معاون اول رئیس‌جمهور در پی بارش شدید برف و باران در استان گیلان، در تماس تلفنی با استاندار در جریان آخرین اقدامات انجام شده و روند امدادرسانی به مردم آسیب‌دیده قرار گرفت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رئیس‌جمهور، «محمدرضا عارف» در پی بارش شدید برف و باران و وقوع سیلاب در استان گیلان، در تماس تلفنی با استاندار ضمن کسب اطلاع از وضعیت این استان، از آخرین اقدامات انجام شده برای مقابله با مشکلات پیش آمده و امدادرسانی به مردم آسیب‌دیده آگاه شد. «هادی حق‌شناس» استاندار گیلان نیز گزارشی از آخرین وضعیت استان، میزان بارش برف و باران و مشکلات ایجاد شده و نیز اقدامات انجام شده توسط دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان ارائه کرد.
معاون اول رئیس‌جمهور ضمن تاکید بر بسیج تمامی امکانات برای حل مشکلات مردم، دستورات لازم را برای تسریع در روند امدادرسانی و بازگشایی راه‌ها صادر کرد. عارف همچنین بر لزوم هماهنگی بین دستگاه‌های مختلف و اطلاع‌رسانی دقیق به مردم تاکید کرد.
مدیرکل مدیریت بحران گیلان از بالا آمدن سطح آب رودخانه های زرجوب و گوهررود رشت خبر داد و گفت: حدود ۱۰۰ خانه در شهر پیربازار دچار آبگرفتگی شده است. محمدعلی ویشکایی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به بارش بیش از یک‌متری برف در ارتفاعات غرب استان، اظهار کرد: در شهر رشت نیز بیش از ۱۰۰ میلیمتر باران باریده است.وی از بالا آمدن سطح آب رودخانه های زرجوب و گوهررود شهر رشت خبر داد و گفت: با آبگرفتگی برخی از مناطق از جمله خیابان دیانتی، خیابان مدرس، خیابان ۱۲۲ گلسار و مسکن مهر رشت مواجهیم. مدیرکل مدیریت بحران گیلان با بیان اینکه در شهر پیربازار و روستای محمدآباد و اسلام‌آباد نیز با آبگرفتگی مواجهیم، اظهار کرد: حدود ۱۰۰ خانه دچار آبگرفتگی شده اند.ویشکایی از آمادگی کلیه مدارس و مساجد مناطق سیل زده جهت اسکان مردم خبر داد و خاطرنشان کرد: جمعیت هلال احمر استان امکانات لازم را فراهم کرده است.وی با بیان اینکه گزارشی از انسداد راه و پل های آبنما در سطح استان نداریم، تاکید کرد: قطعی آب و برق و گاز ناشی از بارش برف و باران نیز گزارش نشده است.مدیرکل مدیریت بحران گیلان از ساکنان اطراف رودخانه ها خواست جهت اسکان به اماکن تعیین شده بروند و تاکید کرد: بارش در سایر شهرستان ها عادی بوده و در حال برآورد تعداد واحدهای مسکونی آبگرفته هستیم.