سه شنبه ۲۶ فروردين ۱۴۰۴

خوزستان

شهرداری بندرماهشهر چهره بلوار ۱۷ شهریور را تغییر می‌دهد

گروه شهرستانها: عملیات ساماندهی و بهسازی بلوار ۱۷ شهریور به‌عنوان یکی از پروژه‌های مهم عمرانی و زیست‌محیطی بندرماهشهر، آغاز شد.
حاشیه این بلوار به‌دلیل رهاشدگی و انباشت نخاله‌های ساختمانی، دچار آشفتگی بصری شده و جلوه ناخوشایندی در منظر شهری ایجاد کرده بود. با اجرای این پروژه، چهره این مسیر متحول شده و به محیطی مناسب برای تردد و بهره‌مندی شهروندان تبدیل خواهد شد.در فاز نخست، ساماندهی ضلع جنوبی بلوار حدفاصل پمپ‌بنزین مانی‌وبابا تا میدان ورودی خورسیف، به طول دو کیلومتر در دستور کار قرار گرفته است.
براساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، خیابان در این بخش به میزان ۸ متر تعریض و عرض ۳متر پیاده‌روسازی انجام خواهد شد. در ادامه نیز با پوشش گیاهی مناسب دیوار سبز برای ارتقاء منظر شهری احداث می‌گردد.پیرو تاکید شهردار بندرماهشهر مبنی بر صرفه جویی در هزینه‌ها، این پروژه بدون پیمانکار، به‌صورت کاملاً امانی و با بهره‌گیری از توان فنی و اجرایی مجموعه شهرداری اجرا می‌شود. طبق برآوردهای انجام‌شده، اجرای امانی طرح، بالغ بر ۲۵ میلیارد تومان صرفه جویی و کاهش هزینه برای شهرداری در پی خواهد داشت.

شركت نفت آغاجاری با اجرای پروژه‌ی ایمن‌سازی ریسك تصادفات را كاهش داد

گروه شهرستانها: به منظور کاهش تصادفات جاده‌ای و ارتقای ایمنی تردد در محدوده‌ی تاسیسات نفتی، پروژه‌ی ایمن‌سازی تقاطع‌ها و نقاط حادثه‌خیز توسط امور مهندسی و ساختمان شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری به اتمام رسید.
به گزارش روابط عمومی‌شرکت بهره برداری نفت و گاز آغاجاری،مهندس نصیراوی، رئیس مهندسی و ساختمان شرکت نفت و گاز آغاجاری، با اعلام این خبر گفت: «این پروژه در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی شرکت و با هدف حفظ جان و مال هموطنان و پرسنل زحمتکش صنعت نفت، در نقاط پرتردد و حادثه‌خیز اطراف تاسیسات نفتی آغاجاری به اجرا درآمد.وی افزود: «در این پروژه، ایمن‌سازی تقاطع‌های مهمی‌از جمله سه‌راه امیدیه به دیلم، سه‌راه تاسیسات نفتی رگ سفید، سه‌راهی تاسیسات پازنان، سه‌راهی گاز و گاز مایع ۱۰۰۰، بوستر ۲، تاسیسات گاز و گاز مایع۵۰۰، راه بند چیت پلنت، راه بند تزریق گاز آغاجاری، سه‌راهی یونیت ۱، راه بند دره عباس، سه‌راهی یونیت ۳ و ۵، سه‌راهی یونیت ۲، سه‌راهی ۱۹ مایل (رامشیر) و تاسیسات مارون ۲ انجام شده است.»
به گفته‌ی مهندس نصیراوی، اقدامات انجام شده در این پروژه شامل نصب علائم راهنمایی و رانندگی جدید و بازسازی علائم موجود، نصب پایه‌های روشنایی و برج‌های نوری برای افزایش دید در شب با استفاده پنل‌های خورشیدی ، و خط کشی جاده‌ها به منظور ساماندهی ترافیک و مشخص کردن مسیرها بوده است.
رئیس مهندسی و ساختمان شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری با اشاره به مشکلات موجود در حوزه ناترازی و قطع برق افزود: در این پروژه علاوه بر نصب علائم رانندگی و تابلوهای راهنما جهت نصب پایه‌های روشنایی که با هدف ایمن سازی و کاهش حوادث جاده ای نصب شد از سلول‌های خورشیدی استفاده شد که در مقایسه با استفاده از شبکه برق بیش از ۱۳۰ میلیارد ریال صرفه اقتصادی نیز در بر داشت.