پنجشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴

بهاره رهنما نمایشش را به کهریزک می‌برد

بهاره رهنما نمایش «دورهمی ‌بانوی اول» را برای سالمندان و معلولان کهریزک اجرا می‌کند.
به گزارش ایسنا، نمایش «دورهمی‌بانوی اول» به نویسندگی و کارگردانی بهاره رهنما، شنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه، ساعت ۱۹ با اجرایی ویژه در آسایشگاه کهریزک روی صحنه می‌رود. رهنما که مدت‌هاست کلاس‌های تئاتر برای معلولان و سالمندان کهریزک برگزار می‌کند، این بار در قالب یک نوبت ویژه، خارج از چارچوب اجراهای عمومی‌خود، به کهریزک می‌رود تا فضایی متفاوت و دلگرم‌کننده برای ساکنان این آسایشگاه فراهم کند.
نمایش «دورهمی‌بانوی اول» از یکشنبه بار دیگر به اجرای عمومی‌خود در تالار حافظ بازمی‌گردد و علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه بلیت به سایت تیوال مراجعه کنند.
بازیگران اصلی این نمایش بهاره رهنما، السا فیروزآذر و هدیه محقق هستند و صداپیشگانی چون رضا کیانیان، هومن حاجی عبداللهی، ایوب آقاخانی و علی اوجی این گروه را همراهی می‌کنند.
این اثر نمایشی هر شب ساعت ۱۹ در تالار حافظ روی صحنه می‌رود.