۰
يکشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۱ ساعت ۱۸:۵۷
سرپرست سازمان فضایی ایران:

ماهواره امیركبیر درانتظار پرتاب است

سرپرست سازمان فضایی ایران گفت: طراحی و ساخت مدل مهندسی شده ماهواره امیركبیر تمام شده و این ماهواره در انتظار پرتاب است . این ماهواره طبق برنامه زمان بندی شده و احتمالا توسط پرتابگر سیمرغ پرتاب می شود .
ماهواره امیركبیر درانتظار پرتاب است
 دكتر 'حمید فاضلی'  در گفت و گو با  ایرنا خاطرنشان كرد كه سازمان فضایی ایران كارفرمای این پروژه و دانشگاه امیركبیر پیمانكار این پروژه است . در حال حاضر نمونه مهندسی این ماهواره آماده شده است و نمونه فضایی آن نیاز به آزمایش ها و تست های بیشترمحیطی دارد.

همچنین دكتر 'علیرضا رهایی' رییس دانشگاه صنعتی امیركبیر نیز درمورد آخرین وضعیت ماهواره امیركبیر به خبرنگار ایرنا گفت: این ماهواره مراحل طراحی و ساخت را پشت سر گذاشته است وهم اكنون در انتظار پرتاب قرار دارد. مشكل اصلی در پرتاب ماهواره امیركبیر، پرتابگر است و به محض آماده شدن سیستم پرتاب كننده ، پرتاب انجام می شود .

وی گفت : با توجه به وزن این ماهواره نمی توان از پرتابگرهایی كه تاكنون مورد استفاده قرار می گرفتند، برای پرتاب آن استفاده كرد.

دكتر ' مصطفی صفوی' مدیر پروژه طراحی وساخت ماهواره امیركبیر نیز چندی پیش در مراسم هفته جهانی فضا یادآور شد كه ماهواره امیركبیر در مدار۶۶۱ كیلومتری زمین قرار خواهد گرفت و ارتفاع آن از ماهواره های نوید علم وصنعت، امید، رصد و ماهواره دانشگاه صنعتی شریف بیشتر است.

به گفته وی طول عمر این ماهواره كه از جمله ماهواره های كوچك تحقیقاتی است ، سه تا پنج سال است و۸۰ كیلوگرم وزن دارد.

صفوی خاطرنشان كرد: هدف از ساخت ماهواره های كوچك تحقیقاتی استفاده از آنها در فعالیت های فضایی است. ماهواره های كوچك تحقیقاتی موجب افزایش درك ما از محیط نزدیك زمین در زمان حقیقی( real time ) از این محیط می شوند .

مدیر پروژه طراحی و ساخت ماهواره‌ دانشگاه صنعتی امیركبیر افزود : سازمان فضایی ایران نسبت به دیگر كشورها با تاخیر تاسیس شد اما از زمان تاسیس آن تا كنون فعالیت های فضایی در كشور قوام و انسجام بیشتری یافته است.

به گفته وی سازمان فضایی در حال حاضر سه دانشگاه صنعتی امیركبیر، صنعتی شریف و علم و صنعت ایران را به ساخت ماهواره مامور كرده است.
کد مطلب: 528
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *