۰
يکشنبه ۴ شهريور ۱۳۹۷ ساعت ۱۷:۵۲

انتقاد فعال رسانه‌ای اصولگرا از حاج منصور

یک فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به تهدیدهایی که اخیرا علیه رئیس‌جمهوری مطرح می‌شود، گفت: هر زمان مسئولان عالی نظام می‌خواهند فضا را متعادل کنند عده‌ای که فکر می‌کنند رگ حیاتشان قطع می‌شود، واکنش نشان می‌دهند.
یک فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به تهدیدهایی که اخیرا علیه رئیس‌جمهوری مطرح می‌شود، گفت: هر زمان مسئولان عالی نظام می‌خواهند فضا را متعادل کنند عده‌ای که فکر می‌کنند رگ حیاتشان قطع می‌شود، واکنش نشان می‌دهند.
کمتر از پانزده روز تهدیدها از قم به تهران رسید؛ درحالیکه علما، مراجع تقلید و بزرگان نظام شعارها و تهدیدهای مطرح شده در اعتراض‌ طلاب در مدرسه فیضیه قم را تقبییح کردند، سه‌شنبه هفته گذشته نمونه همان تهدیدها در روز عرفه تکرار شد. ادبیات و مفهوم همان است، تنها واژه‌ها قدری جا به جا شده است. در فیضیه پلاکارد بالا گرفته بودند که «ای آنکه مذاکره شعارت، استخر فرح در انتظارت» و در مدت کوتاهی مداحی در دعای روز عرفه تلویحا همان تهدید را تکرار کرد و گفت: «اون یارو آخرش در استخر مرد، این یارو هم آخرش در استخر می‌میرد.»
منصور ارضی، مداح معروفی که به مخالفت با دولت روحانی شهره است و پیش از این هم در دولت یازدهم علیه او و دولت‌اش صحبت‌هایی را مطرح کرده بود، دعای روز عرفه را به طرح مباحثی از جنس تهدیدهای فیضیه اختصاص داد و با اشاره به اقدامات آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و برنامه‌های دولت حسن روحانی گفت: «اون یارو آخرش در استخر مرد، این یارو هم آخرش در استخر می‌میرد.» طرح این موضوع واکنش‌های زیادی را در پی داشته است.
محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا در این باره معتقد است افرادی مانند ارضی برای مطرح کردن مباحث خود نیازی به سازماندهی ندارند چون به فحش دادن و توهین کردن عادت کرده‌اند.
*آقای مهاجری، به نظر شما چرا تندروی‌ها با وجود اینکه تقبییح شده‌ است، ادامه دارد و از قم به تهران کشیده شده است؟
معمولا یک روال در بین تندروها وجود دارد که براساس آن هر زمان مسئولان عالی نظام تلاش می‌کنند تا فضای سیاسی کشور را آرام و متعادل کنند، چون جریان تندرو حیاتش به فحاشی و توهین به دیگران است، سعی می‌کند در مقابل حرف بزرگان نظام واکنش متفاوت نشان دهد و فضا را به سمت آن چیزی خود تمایل دارند و می‌خواهد تغییر دهد. مقام معظم‌ رهبری اخیرا یک سخنرانی داشتند و در مقابل افرادی که به آقای روحانی فشارهای مبنی بر برکناری و استعفا مطرح می‌کردند، این کار را بازی در زمین دشمن دانستند. این است که هر زمان مسئولان عالی نظام می‌خواهند فضا را متعادل کنند عده‌ای که فکر می‌کنند رگ حیاتشان قطع می‌شود، واکنش نشان می‌دهند.
*ریشه این اتفاقات از کجاست؟ در جریان اعتراض فیضیه و آن شعارها و تهدیدها علیه رییس‌جمهور کسی مسئولیت آن را نپذیرفت اما گویا این داستان ادامه دارد... 
خیلی قائل به توهم توطئه در اینگونه موارد نیستم و بعید هم می‌دانم که عده‌ای دور هم جمع شده و برای اینچنین موضوعاتی برنامه‌ریزی کرده باشند. این‌ها چیزهای عادی و طبیعی است؛ یعنی آدمی که به فحش دادن عادت کرده است، فحش می‌دهد؛ امثال این آقایان هم به فحش دادن عادت کرده‌اند و ترک عادت موجب مرض است.
*شما این موضوع را که برخی تاکید دارند امثال این افراد از سر ناآگاهی نسبت به وضعیت کشور این کارها را انجام می‌دهند، قبول دارید؟
نمی‌دانم که اینها برای ترتیب دادن این وضعیت دور هم جمع می‌شوند یا نه؛ اما اگر جمع شوند هم از احساسات افرادی که بداخلاق هستند، فحش می‌دهند وبی‌ادب هستند استفاده می‌کنند. به هر حال استفاده از افراد بی‌ادب نیازی به برنامه‌ریزی ندارد، به او می‌گویند فحش بده و او هم فحش می‌دهد، فکر که ندارد.
*پس صحبت‌های منصور ارضی را به عنوان یک مداح شناخته شده هم از همین دست می‌دانید؟
فردی مانند آقای ارضی عادت به فحش دادن دارد و آنچنان نیازی به تحلیل سیاسی و بصیرت و ... ندارد.
*پشتوانه سیاسی برای آن قائل نیستید؟
اصلا این‌ها ارزش سیاسی ندارند، اتفاقا عده‌ای که از این افراد استفاده می‌کنند. هنرمندیشان در این است که یک سری افراد بدون ‌شعور سیاسی را به جلو می‌اندازند. در واقع هزینه این وضعیت را پرداخت نمی‌کنند اما از منافع آن بهره‌مند می‌شوند.
*پس سازمان‌یافته نمی‌بینید؟
من نمی‌گویم سازمان یافته نیست بلکه همان‌طور که گفتم این افراد نیازی به سازمان‌دهی ندارند. آدمی که بی‌ادب است نیازی به سازمان‌دهی ندارد همین‌طوری هم فحش می‌دهد.
*افرادی از اینها استفاده می‌کنند؟
قطعا استفاده آن به جیب عده‌ای خاص خواهد رفت.
کد مطلب: 92852
برچسب ها: مداح
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *