۰
شنبه ۱۲ فروردين ۱۴۰۲ ساعت ۱۸:۴۵

توصیه‌های تغذیه‌ای در دوران روزه‌داری

انتخاب انواع غذاها از گروه‌های مختلف و جایگزینی آن‌ها در هر گروه، برای برطرف کردن نیازهای تغذیه‌ای مانند آب، املاح، ویتامین‌ها و پروتئین‌ها نیاز بدن افراد روزه‌دار در سه وعدۀ غذایی (سحر، افطار و شام) ضروری است. در این اینفوگرافیک شش گروه تغذیه‌ای برای مصرف در ماه مبارک رمضان را مشاهده می‌کنید.
 
کد مطلب: 192784
برچسب ها: ماه رمضان
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *