۲
۰
پنجشنبه ۲۵ شهريور ۱۴۰۰ ساعت ۰۸:۴۷

آیا تزریق واکسن کرونا باعث ابتلا می‌شود؟

یکی از عللی که برخی از افراد را در واکسن زدن دچار تردید می کند، ابهامات و سوالاتی است که در ذهن دارند و برای آنها جواب مناسبی پیدا نکرده اند. یکی از این سوالات این است که به دلیل تزریق واکسن کووید ۱۹، آیا ممکن است آزمایش کووید ۱۹ فرد مثبت شده یا فرد به کرونا مبتلا شود؟
آیا تزریق واکسن کرونا باعث ابتلا می‌شود؟
یکی از عللی که برخی از افراد را در واکسن زدن دچار تردید می کند، ابهامات و سوالاتی است که در ذهن دارند و برای آنها جواب مناسبی پیدا نکرده اند. یکی از این سوالات این است که به دلیل تزریق واکسن کووید ۱۹، آیا ممکن است آزمایش کووید ۱۹ فرد مثبت شده یا فرد به کرونا مبتلا شود؟
به گزارش ایسنا و بنابر اعلام وزارت بهداشت، پاسخ به این پرسش که آیا ممکن است به دلیل تزریق واکسن کووید ۱۹، آزمایش کووید ۱۹ فرد مثبت شده یا فرد به کرونا مبتلا شود؟، منفی است. از آنجایی که در واکسن یا تنها قطعاتی از ویروس وجود دارد یا صرفا پروتئین های غیرقابل تکثیر ویروس وجود دارند، ایجاد بیماری بر اثر تزریق واکسن از اساس غیرعلمی و غیرممکن است و هیچ یک از واکسن های کووید ۱۹ باعث  مثبت شدن آزمایش (PCR نمونه حلقی/بینی) کوید ۱۹ نمی شود.
تزریق واکسن با تقویت پاسخ ایمنی بدن، باعث تولید آنتی بادی موثر می شود، اما برخی انواع پیشرفته آزمایش‌های سرولوژی (شناسایی آنتی بادی) بعد از تزریق واکسن، می تواند آنتی بادی های مطلوب تشکیل شده بعد از واکسن را شناسایی کنند.
واکسن های کووید ۱۹ به سیستم ایمنی بدن ما می آموزد که چگونه ویروس عامل کووید ۱۹ را بشناسد و با آن مبارزه کند. گاهی این روند می تواند علائمی مانند تب در سه روز اول بعد از واکسیناسیون ایجاد کند.  پیدایش این علائم در سه روز اول، طبیعی هستند و نشانه این است که بدن در حال ایجاد ایمنی در برابر ویروس کووید ۱۹ است.
بنابراین خود واکسن، بیماری کووید ۱۹ ایجاد نمی کند، اما باید بدانیم که ورود در تجمعات در همان روزهایی که واکسن هم تزریق کرده ایم و قبل از آنکه واکسن اثراتش را شروع کند، می تواند باعث بیماری می شود. به همین دلیل بعد از تزریق واکسن کرونا هم همچنان باید نکات پیشگیرانه را رعایت کرد.  
باید توجه کرد که بعد از واکسیناسیون چند هفته طول می کشد تا در برابر ویروس کووید ۱۹ ایمنی ایجاد شود. این بدان معناست که اگر شخص بلافاصله قبل یا دقیقاً پس از واکسیناسیون در معرض ویروس کووید ۱۹ قرار گیرد، ممکن است بیمار شود. زیرا واکسن وقت کافی برای محافظت نداشته است. پس اگر گه گاه فردی را دیدید که پس از واکسیناسیون دچار علایم شد و تست او مثبت شد، به این معنا است که یا در زمان واکسیناسیون، ویروس از قبل در بدن او وجود داشته و چند روز بعد بیماری خود را نشان داده است یا در روز واکسیناسیون در تجمعی مانند اتوبوس، فروشگاه و ... حضور داشته و ویروس قبل از دریافت واکسن، وارد بدن او شده است و فرصتی برای اثربخشی خوب واکسن وجود نداشته و فرد بیمار شده است.
بنابراین باید مراقب باشید در محل های شلوغ و یا حتی در مراکز واکسیناسیون از تجمع خودداری کنید.
کد مطلب: 155891
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *


ایرانی
Iran, Islamic Republic of
جواب وزارت بهداشت یک جوک تاریخی است 13000 نفر در اثر تزریق واکسن مرده اند و وزارت بهداشت می گوید حتی به کرونا هم مبتلا نمی شوند امان از تجارت پیشگی و منفعت طلبی به قیمت جان مردم.
ایرانی
Iran, Islamic Republic of
جناب آقای دکتر سعید نمکی وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

با سلام و احترام

از آنجا که تجمیع و تحلیل اطلاعات ابتلا و واکسیناسیون کرونا از جمله وظایف این مرکز بوده است توجه جنابعالی را به تحلیل انجام شده ذیل جلب می نماید.

تاکنون ۹۱۲۱۰ نفر از افرادی که نوبت اول واکسن کووید۱۹ دریافت کرده اند با علائم مشکوک به کرونا به بیمارستان مراجعه کرده اند که از این بین ۱۵۳۲۴ نفر بستری موقت و ۷۵۸۸۶ نفر بستری عادی شده اند.

نمودار ذیل، توزیع سن بستری شدگان پس از دریافت نوبت اول واکسیناسیون را نشان می دهد.