۰
يکشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۲۰:۰۰

فیش حقوقی اردیبهشتِ بازنشستگان کارگری حذف شد

بازنشستگان کارگری از رویت فیش حقوقی اردیبهشت و حذف آن خبر دادند و اعلام کردند «مبالغ حقوق و متناسب‌سازی در فیش حقوقی صادرشده مشابه فروردین بود و هیچ یک از مؤلفه‌ها افزایش نیافته بود.»
فیش حقوقی اردیبهشتِ بازنشستگان کارگری حذف شد
به گزارش مردم سالاری آنلاین ؛ جمعی از بازنشستگان کارگری از صدور فیش حقوقی اردیبهشت و رویت آن در سامانه مربوطه خبر دادند.

ایلنا در خبری نوشت: این بازنشستگان می‌گویند: مبالغ حقوق و متناسب‌سازی در فیش حقوقی صادر شده مشابه فروردین بود و هیچ یک از مولفه‌ها افزایش نیافته بود؛ این در حالیست که براساس قول‌های داده شده، قرار است در اردیبهشت، افزایش سالانه و دور دوم متناسب‌سازی در مستمری بازنشستگان اعمال شود.

این فیش‌های حقوقی ساعتی بعد از سامانه مربوطه حذف شد؛ بازنشستگان می‌گویند فیش‌ها به محض رویت حذف شد؛ در نتیجه امیدواریم نسبت به اصلاح آن و اعمال افزایشات قانونی اقدام کنند.

کد مطلب: 236691
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *