۰
پنجشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۰۹:۳۰

واکنش سازمان ملل به جعل نام خلیج فارس

یک سخنگوی سازمان ملل در واکنش به تقلاها برای جعل نام خلیج فارس گفت که سازمان ملل متحد به همان شیوه معمول که تاکنون ارجاع داده است، یعنی بکار بردن نام خلیج فارس، ارجاع خواهد داد.
واکنش سازمان ملل به جعل نام خلیج فارس

به گزارش مردم سالاری آنلاین، استفانی ترمبلی معاون سخنگوی سازمان ملل روز چهارشنبه به وقت محلی در پاسخ به سوالی درباره شایعات مبنی بر تقلاها درباره جعل نام خلیج فارس گفت که سازمان ملل متحد به این منطقه به همان شیوه معمولی که تاکنون ارجاع می‌داده است، یعنی «خلیج فارس»، باز هم ارجاع خواهد داد.

او تصریح کرد: فکر می کنم به این منطقه با همان نام معمول (خلیج فارس) ارجاع دهیم.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در واکنش به سوالی در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج فارس افزود که هنوز تصمیم نهایی در این‌باره نگرفته است و نمی‌خواهد احساسات کسی را جریحه‌دار کند.

رئیس جمهوری آمریکا با یادآوری سفر هفته آینده خود به منطقه خاورمیانه گفت: «وقتی برسم، قرار است از من درباره‌ آن سوال کنند و من باید تصمیم بگیرم. نمی‌خواهم احساسات کسی را جریحه‌دار کنم. نمی‌دانم آیا اصلا کسی ناراحت خواهد شد یا نه.»

نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل روز چهارشنبه به وقت محلی در شبکه ایکس درباره برخی شایعات مطرح شده درباره احتمال جعل نام خلیج فارس از سوی رئیس‌جمهور آمریکا نوشت: همه باید در مقابل تحریف واقعیت بپا خیزند. فهم تاریخ و جغرافیا لازمه حکمرانی است، و واقعیت‌ها با تصمیمات در اتاق بیضی تغییر نمی‌کنند.

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران نیز در شبکه ایکس درباره برخی شایعات مطرح شده درباره احتمال جعل نام خلیج فارس از سوی رئیس‌جمهور آمریکا نوشت: خلیج فارس مانند بسیاری از نام‌های جغرافیایی، ریشه عمیق در تاریخ بشر دارد. ایران هرگز به استفاده از نام‌هایی مانند دریای عمان، اقیانوس هند، دریای عرب یا دریای سرخ اعتراضی نداشته است. استفاده از این نام‌ها به معنای مالکیت هیچ ملت خاصی نیست، بلکه نشان‌دهنده احترام مشترک به میراث جمعی بشریت است.

وزیر امور خارجه تصریح کرد: در مقابل، اغراض سیاسی برای تغییر نام تاریخی خلیج فارس، نشان‌دهنده نیت خصمانه علیه ایران و مردم آن است و به شدت محکوم می‌شود. چنین اقدامات مغرضانه‌ای، توهین به همه ایرانیان، صرف نظر از پیشینه یا محل اقامت آنها، است.

وی ابراز امیدوار کرد که شایعات مضحکی که در مورد نام خلیج فارس وجود دارد، چیزی بیش از یک کمپین دروغ‌پراکنی توسط افراد «همیشه جنگ‌طلب» برای خشمگین کردن ایرانیان در سراسر جهان و تحریک آنها نباشد.

کد مطلب: 236906
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *