۰
پنجشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۸:۰۸

تکذیب تحریم انتخابات توسط خانواده هاشمی

برخلاف جوسازی مکرر برخی رسانه ها مبنی بر تحریم انتخابات توسط خانواده آیت الله هاشمی، این خبر از اساس تکذیب شد. در این باره، خبرنگار «انتخاب» با فرزندان آیت الله هاشمی تماس گرفت و نظرات آنان را در این زمینه جویا شد. فرزندان آیت الله هاشمی، متفق القول تحریم انتخابات را امری غیر مدبرانه ارزیابی کرده و همگان را به حضور در این عرصه تشویق نمودند.
برخلاف جوسازی مکرر برخی رسانه ها مبنی بر تحریم انتخابات توسط خانواده آیت الله هاشمی، این خبر از اساس تکذیب شد.

در این باره، خبرنگار «انتخاب» با فرزندان آیت الله هاشمی تماس گرفت و نظرات آنان را در این زمینه جویا شد. فرزندان آیت الله هاشمی، متفق القول تحریم انتخابات را امری غیر مدبرانه ارزیابی کرده و همگان را به حضور در این عرصه تشویق نمودند.

فائزه: با احساسات مردم همراهم

فائزه هاشمی فرزند آیت الله هاشمی رفسنجانی که نقل قول های ضد و نقیض از او درباره تحریم انتخابات در سایت های خبری منتشر شده در این باره طی یادداشتی برای «انتخاب» نوشت:

با توجه به حمایت های مردمی، گروه ها، احزاب، جمعیت ها و شخصیت های بزرگی چون آقایان هاشمی و خاتمی از آنجا که نمی خواهم در تقابل با این روند باشم همراهی ام را با احساسات عمومی ایجاد شده در انتخابات 24 خرداد ابراز می دارم.

اکنون که کلید تدبیر در آستانه گشودن قفل زنگ زده بی خردی قرار گرفته این باور را دارم که ایرانیان در عبور از مرحله پراهمیت فعلی با حفظ یگانه سرمایه خود یعنی "امید" به تنها روزنه موجود، میهن عزیز را از وضعیت فعلی خارج می کنند.

مهدی هاشمی: مگر مي شود به سرنوشت وطن بي اعتنا بود

همچنین مهدی هاشمی یکی دیگر از فرزندان هاشمی طی مطلبی در صفحه فیس بوک خود اعلام کرده که در انتخابات شرکت می کند.

وی نوشته است: چرخ روزگار شرايطي را به وجود آورده كه فرصت ريسك كردن، تعلل و گوشه نشيني را ستانده و يك راه پيش رو گذاشته آن هم حركت به جلو براي استفاده از تنها روزنه باقي مانده است.

مهدی هاشمی ادامه داده است: در اين يك ماه فراوان تلاش شد تا اميد مردم را به ياس و عزم آنها را براي تغيير به گوشه اي ساكن هدايت كنند تا همين راه مبهم و پرهزينه را ادامه دهند. آنها بهتر از هركس مي دانند ايراني كه هشت سال پيش تحويل گرفتند چه بود و كجا قرار داشت و ايران امروز چگونه. با همه اين اوصاف نه تنها خجل و شرمسار ‌رنگ از رخسارشان نرفته كه همچنان چشم در چشم ملت دوخته و چنان از فتوحات خود مي گويند گويا عن قريب پرچمشان بالاي كاخ غربي ها قرار خواهد گرفت. مردم اما مي دانند ديروز كجا بودند و امروز كجايند به همين دليل "تغيير" تنها راه گشايش امور و بازگشت "تدبير و اميد" به ايران خسته است. "كليد" اين تغيير امروز در دست كسي است كه برخلاف سايرين براي مردم آمده و نمي تواند براي ديگري يا حتي خود باشد.

فرزند آیت الله هاشمی افزوده است: شايد بگوييد براي كسي كه 84 روز انفرادي بوده.... ديگر انتخابات چه معنايي دارد؟ ... اما مگر مي شود به سرنوشت وطن بي اعتنا بود؟

مهدی هاشمی می افزاید: اكنون با هر بهانه اي بايد مقابله كنيم و دست در دست هم دهیم تا فرداي روزگار سرافكنده در برابر سوال هاي فرزندانمان نباشيم.


یاسر هاشمی: بار دیگر امید به اردوگاه ملت بازگشت

یاسر هاشمی دیگر فرزند آیت الله هاشمی نیز در یادداشتی برای «انتخاب» نوشت: موج عقلانیت و اعتدال در میان مردم شرایطی را به وجود آورد که تنگ نظران و بدخواهان ایرانیان که کمر همت برای عدم تحقق مشارکت حداکثری بسته بودند اکنون ناامیدانه و ناباورانه به روزهای پایانی انتخابات می نگرند.

او می افزاید: برخی گمان داشتند با نیامدن آقای خاتمی و ردصلاحیت هاشمی رفسنجانی، امید را از مردم گرفته و با خیالی آسوده برنامه های خود را ادامه می دهند. غافل از اینکه با رفتار ایثارگرانه جناب آقای محمدرضا عارف و ائتلاف نهایی دلسوزان ایران، بار دیگر امید به اردوگاه ملت بازگشت و احساس پیروزی در دل ها نمایان گشت. اکنون یک قدم تا بازگشت تدبیر و امید به ایران عزیزمان فاصله داریم. ایرانی که در این هشت سال روزهای خوش کمتر به خود دیده پس کلید را بچرخانیم و طرحی نو در اندازیم که حاصل تعلل پشیمانی دوباره است.

محسن هاشمی: نیاز جدی به اعتدال داریم

محسن هاشمی نیز طی یادداشتی نوشت:

با توجه به شرایطی که کشور از نظر سیاست داخلی، خارجی و مشکلات اقتصادی پیدا کرده است مطمئنا ما اکنون به تغییر سیاست‌ها، نگرش‌ها و واقع‌گرایی و اعتدال نیاز جدی داریم. برای رسیدن به این وضعیت هم مستلزم و نیازمند ‌ تغییراتی در سیاست اجرایی و مسئولان اجرایی کشور هستیم؛ بنابراین برای این تغییر بهترین روش در کشورهای توسعه‌یافته و در حال توسعه چیزی جز صندوق رای نیست. شاید بعضی بر این اعتقاد باشند که بتوان از روش‌هایی غیر از رای‌دادن هم به دموکراسی رسید، اما باید گفت که روش‌های دیگر نه‌تنها هزینه‌های سنگینی خواهد داشت بلکه به نتیجه هم نخواهد رسید. استفاده از روش‌های دیگر علاوه بر هزینه، مشکلات بیشتری را برای کشور ایجاد می‌کند. با توجه به شرایطی که در حال حاضر پیش آمده لازم است که مردم تلاش کرده و از فرصت رای‌دادن استفاده جدی بکنند که حق مسلم آنان است. مردم باید با آمدن پای صندوق‌های رای و استفاده از این فرصت، نظر و عقیدشان را از طریق صندوق رای بیان کرده و پیگیر آن باشند. امیدوار هستم مردم در روز 24‌خرداد پای صندوق‌های رای حاضر شوند و با رای‌دادن شرایط کشور را به وضعیت مناسبی برسانند.
کد مطلب: 33553
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *