به گزارش مردم سالاری آنلاین، قرار بود ساخت گورستان تهران اواخر سال گذشته آغاز شود اما عضو شورای شهر تهران می گوید که به مانع خوردیم.
بزودی ظرفیت دفن در بهشتزهرا به اتمام میرسد و در حال حاضر فقط چند قطعه باقیمانده است. رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر تهران مهدی پیرهادی ساعتی پیش گفت که اگر تا آخر این ماه تکلیف گورستان جدید تهران مشخص نشود از ابتدای پاییز جایی برای دفن اموات نخواهیم داشت.
سال گذشته شورای شهریها ۵ نقطه را برای احداث آرامستان در تهران در نظر گرفتند و قرار بود در اسفند سال گذشته ساخت اولین گورستان تهران در کلاغیه در جنوب تهران آغاز شود.
عضو شورای شهر تهران میگوید که کار به مشکل خورده و ما از استانداری و وزیر کشور پیگیر هستیم اگر این بار مشکل حل نشود، اموات قطعاً روی زمین میمانند.
شورشیان مسلح مقبره رئیس جمهور پیشین سوریه در لاذقیه را به آتش کشیدند.
پایتخت نیازمند ۱۷۰۰ هکتار آرامستان(بیش از ۳ برابر ظرفیت فعلی بهشتزهرارا) است و باید حدود ۷ میلیون قبر(۴ برابر قبور فعلی) در تهران ساخته شود اما هنوز مجوز اولین گورستان هم در تهران مورد تأیید قرار نگرفته است.
کارشناس محیطزیست علمرادنیا می گوید که باید بهشت زهرا دوباره توسعه یابد چرا که تمامی زیر ساخت ها در آن موجود است و نباید شهرداری به دنبال مکان جدید باشد.