۰
شنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۸:۳۲

سود تولید محصولات باغی در جیب دلالان

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی وضعیت تولید محصولات باغی را با وجود شرایط کم آبی سال جاری مطلوب ارزیابی کرد و گفت: علت بالا بودن قیمت میوه ها، واسطه ها هستند و سود تولید به جیب دلالان می رود.
معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی وضعیت تولید محصولات باغی را با وجود شرایط کم آبی سال جاری مطلوب ارزیابی کرد و گفت: علت بالا بودن قیمت میوه ها، واسطه ها هستند و سود تولید به جیب دلالان می رود.
محمد علی طهماسبی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در ساری افزود: در حالی هلو و شلیل با قیمت 10 تا 12هزار تومان به دست مصرف کننده می رسد که قیمت آن سر مزرعه کمتر از پنج هزار تومان است.
وی با بیان اینکه تفاوت قیمت محصولات کشاورزی از سر مزرعه تا مصرف کننده به دلیل فعالیت واسطه ها است، ادامه داد: وضعیت تولیدات محصولات باغی در کشور بد نیست و حتی افزایش تولید محصولات گرمسیری و غیر گرمسیری تا بیش از یک میلیون تن نسبت به سال زراعی گذشته را شاهد هستیم.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه خشکسالی بر روند تولید تاثیر دارد و این اثر در بلندمدت خود را نشان خواهد داد، توضیح داد: خشکسالی بر باغات دیم تاثیر آنچنانی نداشته است.
وی به اهمیت وجود مراکز پایانه صادراتی برای کوتاه کردن دست واسطه ها اشاره کرد و گفت: امروز بزرگترین پایانه و لجستیک محصولات کشاورزی در جویبار مازندران در حال ساخت است.
وی با ابراز امیدواری نسبت به تکمیل این پایانه صادراتی محصولات کشاورزی اظهار داشت: محصولات باغی مازندران از جمله پرتقال و کیوی مشتریان زیادی در کشورهای حوزه دریای خزردارد .
وی در مورد واردات میوه گفت که واردات میوه های گرمسیری و غیر گرمسیری قاچاق محسوب می شود و تنها واردات موز و انبه با رعایت قوانین قرنطینه ای و بر اساس مقدار نیاز مجاز است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، طهماسبی به همراه وزیر جهاد کشاورزی با هدف افتتاح و بازدید از چند پروژه کشاورزی امروز به استان مازندران سفر کرده اند.
وزیر جهاد کشاورزی به همراه معاون باغبانی این وزارتخانه از ساخت پایانه صادرات محصولات کشاورزی مازندران در منطقه چپکرود جویبار که در زمینی به وسعت 31 هکتار با ظرفیت سورتینگ و نگهداری 330 هزار تن دیدن کردند.
فاز اول این پایانه برای تاسیسات نگهداری و ذخیره سازی 30 هزار تن انواع میوه، سبزی، گوشت، مرغ، ماهی و سایر محصولات کشاورزی، بارانداز داخلی مدرن به مساحت هشت هزار متر مربع سرپوشیده با قابلیت کنترل حرارت و 27 دهنه بارگیری مدرن است که در آینده ای نزدیک به بهره برداری می رسد.
سالانه بیش از هفت میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در مازندران تولید می شود که مرکبات با تولید 2 میلیون و 200 هزار تن و کیوی با بیش از 150 هزار تن و برنج با بیش از یک میلیون تن مهمترین محصولات زراعی و باغی استان هستند.
کد مطلب: 92086
برچسب ها: دلالان
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *